Industry Wire

Geplaatst door Huawei

Huawei Cloud neemt deel aan het Cyber Security & Cloud Expo 2023 in RAI Amsterdam

Eijswijk, Nederland, 25 september 2023 Huawei zal deelnemen aan de Cyber Security & Cloud Expo van 2023, waar 6000 deelnemers worden verwacht aanwezig te zullen zijn. Dit tweedaagse evenement, gehouden in de RAI Amsterdam op 26 en 27 september, zal deskundigen bij elkaar brengen om de toekomst van digitale transformatie en de uitdagingen van enterprise security te bespreken.

De Cyber Security & Cloud Expo is een congres voor professionals gespecialiseerd in enterprise-technologie, waarbij experts over de laatste innovaties, de huidige uitdagingen en de toekomst van cyber security en de cloud zullen praten.

Dag 1, dinsdag 26 september: enterprise security
De eerste dag van de expo, met als thema “enterprise security”, zal in het licht staan van de trends binnen cyber security, de innovaties daarin, de ethische kwesties en de uitdagingen.

Elliott Ford Jones, Advanced Business Development Manager bij Huawei, zal deelnemen aan een paneldiscussie over de optimalisatie van cloudkosten, met andere deskundigen van ABB E-mobility, CAST AI en ImmuniWeb. Deze paneldiscussie zal beginnen om 11:45, lokale tijd.

Dag 2, woensdag 27 september: het accelereren van digitale transformatie
De tweede dag van de expo zal gaan over het accelereren van digitale transformatie. Er zullen verschillende presentaties zijn over onderwerpen zoals de toekomst van cyber, veiligheidsbewustzijn, innovaties en oplossingen. Daarnaast zullen er ook specifieke use-cases worden besproken binnen de industrie.

Stefano Bortoli, Principal Research Engineer bij de Intelligent Cloud Technologies Laboratory van het Huawei Munich Research Center, zal een presentatie houden over Huawei’s cloudbeveiligingsbeheer en betrouwbaarheid binnen Europa. Deze presentatie zal plaatsvinden tussen 10:30 en 11:00, lokale tijd.

Bezoek Huawei tijdens de Expo
Huawei Cloud deelt Huawei’s 30 jaar ervaring binnen de ICT en digitalisatie. We duiken diep in alles binnen de digitale wereld en bieden Everything as a Service aan om gecertificeerde public en private clouds op te zetten voor de lokale en globale markt.

Indien je graag in gesprek komt met Huawei en meer wil leren over hoe wij continu innoveren binnen verschillende branches, kun je ons vinden bij stand nummer 100 tijdens het event.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht