Industry Wire

Geplaatst door Huispedia

Huispedia doorbreekt grens van 1 miljoen bezoekers

In de maand mei is Huispedia voor het eerst door de magische grens van de 1.000.000 bezoekers heen. Dat is een groei van bijna 200% ten opzichte van een jaar geleden. Hiermee is Huispedia op dit moment het snelst groeiende woningplatform in Nederland. Daarmee passeert Huispedia andere woningplatforms in Nederland en is nu qua bezoekersaantallen in een jaar tijd de nummer drie van Nederland.

Voor Huispedia is dit een mooie vervolgstap nadat ze vorig jaar zijn verkozen tot het 2e beste woningplatform van Nederland in 2018 door Wegwijs.nl. Deze groei is met name gerealiseerd door positieve mond op mond reclame en slim gebruik van data, wat resulteert in een organische en directe bezoekersgroei van bijna 200% in 12 maanden.

Maxim Bours, mede-oprichter en CEO van Huispedia is trots: ”Huispedia groeit hard, heel hard. We zijn op de juiste weg. Regie neerleggen bij de consument zelf blijkt van sterke waarde. Ook soms deels met een rol voor de makelaar weggelegd. Dit alles bereiken wij samen met en door onze gebruikers. Met feedback van onze vele trouwe gebruikers kunnen wij Huispedia stap voor stap steeds beter maken, want we hebben nog vele stappen te zetten. Nu op naar plek nummer 1 in Nederland!”

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht