Industry Wire

Geplaatst door Hyarchis

Hyarchis integreert Dapas Compliance Manager in Hyarchis Comply

Amsterdam, 19 september – Hyarchis, de specialist in KYC lifecycle management voor de financiële sector, zet de volgende stap in haar groeistrategie in de accountancymarkt. Vanaf vandaag gaat het in de sector toonaangevende product Dapas Compliance Manager verder onder een nieuwe naam: Hyarchis Compliance Manager.

Hyarchis voegt Compliance Manager samen met haar oplossing Document Manager tot Hyarchis Comply, een allesomvattende compliance-oplossing voor de accountancymarkt. Met Hyarchis Comply bestrijken kantoren het hele ken-uw-klantproces, van klantacceptatie en -continuatie tot monitoring en remediation.

Doorontwikkelen

De integratie van Dapas Compliance Manager, en daarmee het verdwijnen van de naam Dapas uit de markt, volgt op de overname van Dapas door Hyarchis eerder dit jaar. De afgelopen maanden heeft Hyarchis gebruikt om beide systemen aan elkaar te koppelen, zegt Auke Dirkmaat, chief commercial officer van Hyarchis: ‘Met Hyarchis Comply lopen we voorop in de accountancymarkt als het gaat om oplossingen voor wet- en regelgeving. De regeldruk voor kantoren wordt steeds hoger. Met onze oplossingen kunnen kantoren gerust zijn dat ze voldoen aan alle wet- en regelgeving, tegen een minimale investering in tijd en kosten. Wij werken voortdurend aan het doorontwikkelen van onze propositie. In de komende maanden kunnen gebruikers dan ook rekenen op nieuwe mogelijkheden en toepassingen binnen Hyarchis Comply.’

Hyarchis Comply: twee onmisbare toepassingen, één vertrouwd merk

Hyarchis Document Manager maakt documentbeheer een stuk makkelijker. Met de op AI-gebaseerde mogelijkheden van Document Manager kunnen gebruikers snel en betrouwbaar documenten identificeren, classificeren en opslaan, belangrijke data uitlezen of juist onleesbaar maken, en waardevolle informatie uit klantgegevens halen.

Hyarchis Compliance Manager helpt organisaties om je weg te vinden in de complexe en steeds veranderende Wwft-wetgeving. Met oplossingen die Hyarchis Compliance Manager biedt, zorgen kantoren dat ze altijd voldoen aan geldende wet- en regelgeving, en worden risico’s inzichtelijk en beheersbaar.

Over Hyarchis

Hyarchis helpt haar klanten al meer dan 30 jaar met het managen van hun belangrijkste data. Het bedrijf helpt klanten binnen de financiële dienstverlening met AI-gedreven oplossingen op het gebied van regulatory compliance. Hiermee kunnen organisaties zowel flexibel als kostenefficiënt inspelen op veranderende wet- en regelgeving. Door de producten van Hyarchis worden financiële producten betaalbaar gehouden en draagt Hyarchis bij aan een inclusief financieel stelsel waarin men toegang heeft tot essentiële financiële producten. Het bedrijf opereert in vijf landen: Nederland, het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland en Litouwen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht