Industry Wire

Geplaatst door Dell

Hybrid work vraagt om nieuw ontworpen devices

Amsterdam, 2 mei 2022 – Dell Technologies is van mening dat technologie niet ‘one-size-fits-all’ moet zijn en daarom herontwerpt het zijn devices met meer kracht, intelligentere functies en verbeterde beveiliging – terwijl ze kleiner en dunner worden gemaakt. De nieuwe Latitude- en Precision-apparaten van Dell Technologies zijn vakkundig ontworpen met het oog op samenwerken en prestaties.

Latitude 9330
De nieuwe Latitude 9330 biedt belangrijke functies voor samenwerken, connectiviteit en privacy in een 2-in-1 form-factor. Het is het eerste 13-inch apparaat in de 9000-serie en de dunste van het Latitude-portfolio met een 16:10 InfinityEdge-scherm – een perfect formaat voor de mobiele werker.

Om ervoor te zorgen dat ieder gesprek perfect verloopt, is de nieuwe Latitude 9330 ’s werelds eerste laptop met een collaboration-touchpad, dat snelle toegang biedt tot microfoon dempen/dempen opheffen, video aan/uit, scherm delen en chatten in Zoom-meetings. Met het collaboration-touchpad heb je al deze bedieningselementen binnen handbereik en zodra de vergadering is afgelopen, verdwijnen de pictogrammen (niet langer ingeschakeld) en wordt het volledige trackpad hersteld. Daarnaast is het device voorzien van een FHD-camera met aparte RGB- en IR-camera’s, en neural-noise cancellation.

Ook voor de Latitude 9330 zijn duurzame productmaterialen gebruikt om de impact op het milieu te minimaliseren. Het toetsenbord is gemaakt van in totaal 44% gerecyclede materialen en alleen de toetsen zijn gemaakt van 75% gerecycled materiaal. Het apparaat is ook uitgerust met rubberen voetjes op biobasis (39%) en gerecycled ocean-bound plastic in de ventilatorbehuizing (28%). De Latitude 9330 wordt geleverd in Dell’s nieuwe premiumverpakking die is gemaakt van 100% gerecyclede of hernieuwbare materialen, die ook 100% recyclebaar zijn.

In combinatie met de nieuwste functies van Dell Optimizer kan op de Latitude 9330 veilig worden gewerkt vanaf iedere locatie. De nieuwste Intelligent Privacy-functies verbergen informatie op het scherm wanneer een toeschouwer wordt gedetecteerd en dimmen het scherm wanneer de gebruiker wegkijkt, wat ook de batterij spaart. In combinatie met de dubbele elektromechanische SafeShutter helpen deze functies gegevens veilig te houden. Dankzij ’s werelds eerste gelijktijdige multi-netwerkverbinding kan men verbinding maken met twee netwerken tegelijk voor snellere gegevens- en videodownloads. Ook wordt verbinding gemaakt met het best beschikbare netwerk. De Latitude 9330 levert alle prestaties die nodig zijn dankzij de 12e generatie Intel Core-processors en de nieuwste connectiviteitsopties, waaronder Intel Wi-Fi 6E8 en 4G LTE of 5G.

Precision 5470
Al 25 jaar verlegt Dell Technologies met de Precision-lijn de grenzen van prestaties en gebruikerservaring, door innovatieve workstations en oplossingen te leveren die een uitstekende keuze zijn voor professionele applicaties en opkomende technologieën.

Vorige maand introduceerde Dell Technologies de Precision 5470, de krachtigste 14-inch workstation in de geschiedenis en de dunste en kleinste ter wereld. Nu introduceert het de nieuwe Precision 7000-serie mobiele workstations. Met de nieuwste thermische innovaties, professionele graphics, krachtige CPU-technologieën (waaronder enkele die nog niet volledig zijn aangekondigd!) en nieuwe ontwerpen die meer flexibiliteit bieden, maken de nieuwe Precision-modellen indruk. Dit zijn de workstations bij uitstek voor zware workloads – die met gemak VR/AR, AI/ML, complexe 3D CAD, creatieve editing-software en datawetenschap-applicaties aankunnen.

Voor de eerste keer zijn de Dell Precision mobiele workstations beschikbaar in een 16″-form-factor, waardoor een front-of-screen-ervaring van wereldklasse wordt geboden die geen concessies doet aan de prestaties. Nog een primeur: de Precision 7670 wordt geleverd in twee chassisopties – dun en performance – voor een device voor de dagelijkse applicaties. De twee chassisversies bieden flexibiliteit in schaalbaarheid en configureerbaarheid, bepaald door de gekozen grafische kaart – zodat de 7670 aangepast kan worden aan de prestatiebehoeften, inclusief een verscheidenheid aan processors en graphics, maar ook expansive memory, mooie schermopties (waaronder een nieuw OLED UHD+ scherm met touch panel) en opslagmogelijkheden.

Voor degenen die nog meer schermruimte nodig hebben, is de nieuwe Precision 7770 een krachtig 17-inch mobiel workstation dat de hoogste schaalbaarheid in het hele portfolio biedt en desktopprestaties biedt voor professionals die onderweg zijn. Zowel de Precision 7670 als de 7770 bieden Intel’s meest krachtige CPU’s – 12e generatie Intel Core tot i9-processors (55 W – binnenkort beschikbaar!) met Intel vPro – tot de volgende generatie 16 GB NVIDIA RTX A5500 graphics en tot 128 GB DDR5-geheugen.

De nieuwe Precision-modellen zullen ook de eerste workstations zijn met een nieuwe, door Dell gepatenteerde form-factor voor DDR5-geheugen, genaamd CAMM (Compression Attached Memory Module). Door CAMM maakt Dell een dunner chassisontwerp mogelijk zonder concessies te doen aan de prestaties – perfect voor hybride professionals.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht