Industry Wire

Geplaatst door Icecat N.V.

Icecat organiseert informatiebijeenkomst 2.0 voor de speelgoedbranche

Contentleverancier Icecat organiseert op donderdagmiddag 6 juni een informatiebijeenkomst 2.0 voor de speelgoedbranche in Hilversum. Tijdens deze bijeenkomst zullen de laatste ontwikkelingen op het gebied van het speelgoeddatamodel, content, e-commerce en retail worden gedeeld.

Het speelgoeddatamodel dat drie jaar geleden is geïnitieerd door bol.com, FUN België en Icecat is in vele markten geadopteerd en is daardoor de marktstandaard in de speelgoedindustrie geworden. Tijdens de bijeenkomst zal Icecat een update geven over de laatste ontwikkelingen omtrent het datamodel 2.0. Naast Icecat zullen er interessante presentaties worden gegeven door Ted Arends (Manager Content Centre of Excellence, Wehkamp), Alain Hellebaut (CEO, Maxi Toys) en John Meulemans (Managing Director, 3Sixtyfive).

Naast kennis en inspiratie staat ook netwerken centraal. Iedereen uit de speelgoedbranche is van harte welkom op de informatiebijeenkomst. Wij verwachten binnen enkele weken het definitieve programma van deze middag te communiceren aldus René Rozendal van Icecat.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht