ICTpartnergezocht.nl matcht bedrijven aan beste ICT-leveranciers

Rotterdam, 26 juli 2016 – ICTpartnergezocht.nl is de nieuwe matchmakingsite voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare ICT-partner. Bedrijven die een zoekopdracht plaatsen worden in drie klikken gekoppeld aan ICT-bedrijven die voldoen aan de zoekcriteria en met de beste klantbeoordelingen. Van backup, hardware en software vraagstukken tot virtualisatie, VoIP en ICT-beheer, alle soorten kleine en grote ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden. Uit de lijst van best beoordeelde bedrijven kiest de opdrachtgever maximaal 3 ICT-partijen naar wens. De uitgekozen bedrijven kunnen contact opnemen met de potentiële opdrachtgever om een afspraak te maken.

Beoordelingen
Nederland telt bijna 60.000 ICT-bedrijven. Cassim Leeuwenburgh, initiatiefnemer van ICTpartnergezocht.nl: “Als professional in de ICT-branche heb ik ervaren hoe ingewikkeld het is om een specialistische ICT-partner te vinden. De zoektocht naar de perfecte partij kost veel tijd en goed vergelijken was tot nu toe onmogelijk. Juist daarom heb ik ICTpartnergezocht.nl opgericht. Ik wil de ICT-markt transparant maken en ICT-bedrijven aansporen om nog beter te worden in hun dienstverlening. De stimulans van goede beoordelingen helpt daar enorm bij. De site is net pas officieel gelanceerd maar in de BETA-versie hebben zich in 6 maanden tijd al meer dan 400 ICT-bedrijven aangemeld en er zijn al tientallen opdrachten geplaatst waaruit deals zijn voortgekomen.”

Leads
De concurrentie in de ICT-branche is groot. Om nieuwe klanten te werven wordt er veel gewerkt met belbureau’s. “Grof geschat wordt voor een bedrag van € 10.000, 100 uren aan koude telefonische acquisitie gedaan. Van de 1000 belpogingen wordt er daadwerkelijk met zo’n 400-500 bedrijven gesproken. Daaruit komen 20 afspraken voort, waarvan er nog eens 10 afvallen omdat de leads niet hoogwaardig bleken. Uit die 10 overgebleven afspraken komt gemiddeld 1 opdracht voort. Een slagingskans van 1 op 20 afspraken. Bij ICTpartnergezocht.nl is er al behoefte vanuit de klantzijde en is de slagingskans 1 op 3. Afhankelijk van de geschatte omvang van de opdracht kost een lead via ICTpartnergezocht.nl vooralsnog tussen de € 99 – € 299,” aldus Leeuwenburgh.

Over ICTpartnergezocht.nl
Cassim Leeuwenburgh (1979) is de oprichter van ICTpartnergezocht.nl. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam. Leeuwenburgh heeft meer dan tien jaar werkervaring als account- en salesmanager in de ICT- en het bankwezen. Hij weet precies hoe lastig het kan zijn om een goede, specialistische ICT-partner te vinden, maar ook voor wat voor uitdagingen ICT-resellers, distributeurs en vendoren iedere dag staan. Dit inspireerde hem tot een online platform dat alle partijen uit het ICT-landschap samenbrengt en waar ICT-partners vergeleken kunnen worden op basis van specialisme en reviews van vorige opdrachtgevers. www.linkedin.com/in/cassimleeuwenburgh | www.ictpartnergezocht.nl

4 Reacties

Dit is echt een super goed idee zeg! Dat het niet eerder is bedacht.

Wat een fantastisch idee! Dit gaat me een hoop uitzoekwerk besparen bij een nieuw ICT project

Heel slim bedacht! Eerst gebruikte ik Google om een geschikte partij te vinden en nu wordt dat veel gemakkelijker. Chapeau!

Klinkt goed! Succes Cassim.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug