Industry Wire

Geplaatst door ICTpartnergezocht.nl

ICTpartnergezocht.nl matcht bedrijven aan beste ICT-leveranciers

Rotterdam, 26 juli 2016 – ICTpartnergezocht.nl is de nieuwe matchmakingsite voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare ICT-partner. Bedrijven die een zoekopdracht plaatsen worden in drie klikken gekoppeld aan ICT-bedrijven die voldoen aan de zoekcriteria en met de beste klantbeoordelingen. Van backup, hardware en software vraagstukken tot virtualisatie, VoIP en ICT-beheer, alle soorten kleine en grote ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden. Uit de lijst van best beoordeelde bedrijven kiest de opdrachtgever maximaal 3 ICT-partijen naar wens. De uitgekozen bedrijven kunnen contact opnemen met de potentiële opdrachtgever om een afspraak te maken.

Beoordelingen
Nederland telt bijna 60.000 ICT-bedrijven. Cassim Leeuwenburgh, initiatiefnemer van ICTpartnergezocht.nl: “Als professional in de ICT-branche heb ik ervaren hoe ingewikkeld het is om een specialistische ICT-partner te vinden. De zoektocht naar de perfecte partij kost veel tijd en goed vergelijken was tot nu toe onmogelijk. Juist daarom heb ik ICTpartnergezocht.nl opgericht. Ik wil de ICT-markt transparant maken en ICT-bedrijven aansporen om nog beter te worden in hun dienstverlening. De stimulans van goede beoordelingen helpt daar enorm bij. De site is net pas officieel gelanceerd maar in de BETA-versie hebben zich in 6 maanden tijd al meer dan 400 ICT-bedrijven aangemeld en er zijn al tientallen opdrachten geplaatst waaruit deals zijn voortgekomen.”

Leads
De concurrentie in de ICT-branche is groot. Om nieuwe klanten te werven wordt er veel gewerkt met belbureau’s. “Grof geschat wordt voor een bedrag van € 10.000, 100 uren aan koude telefonische acquisitie gedaan. Van de 1000 belpogingen wordt er daadwerkelijk met zo’n 400-500 bedrijven gesproken. Daaruit komen 20 afspraken voort, waarvan er nog eens 10 afvallen omdat de leads niet hoogwaardig bleken. Uit die 10 overgebleven afspraken komt gemiddeld 1 opdracht voort. Een slagingskans van 1 op 20 afspraken. Bij ICTpartnergezocht.nl is er al behoefte vanuit de klantzijde en is de slagingskans 1 op 3. Afhankelijk van de geschatte omvang van de opdracht kost een lead via ICTpartnergezocht.nl vooralsnog tussen de € 99 – € 299,” aldus Leeuwenburgh.

Over ICTpartnergezocht.nl
Cassim Leeuwenburgh (1979) is de oprichter van ICTpartnergezocht.nl. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam. Leeuwenburgh heeft meer dan tien jaar werkervaring als account- en salesmanager in de ICT- en het bankwezen. Hij weet precies hoe lastig het kan zijn om een goede, specialistische ICT-partner te vinden, maar ook voor wat voor uitdagingen ICT-resellers, distributeurs en vendoren iedere dag staan. Dit inspireerde hem tot een online platform dat alle partijen uit het ICT-landschap samenbrengt en waar ICT-partners vergeleken kunnen worden op basis van specialisme en reviews van vorige opdrachtgevers. www.linkedin.com/in/cassimleeuwenburgh | www.ictpartnergezocht.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht