Industry Wire

Geplaatst door ICTWaarborg

ICTWaarborg organiseert compleet nieuw ICT-event

Na jarenlang de ICTVakdag te hebben georganiseerd is het volgens de brancheorganisatie tijd voor iets nieuws. Om tot een goede invulling te komen, aansluitend bij de wensen uit de branche, hebben zij om de tafel gezeten met diverse partners en deelnemers. Daar kwamen enkele duidelijke uitgangspunten naar voren.

“Het belangrijkste wat onze partners en deelnemers aangeven is dat zij behoefte hebben aan één dag voor de gehele ICT-branche, waarop zij in gesprek kunnen gaan met alle disciplines uit het kanaal. Eén dag waarop men geïnformeerd wordt over ontwikkelingen en innovaties. Maar er is ook behoefte aan informatievoorziening toegespitst op onze branche, zoals bijvoorbeeld de komst van de Algemene verordening gegevensbescherming. Met deze wensen als basis is ICT2018 ontstaan.” zegt Danielle Evers, directeur bij ICTWaarborg.

ICT2018 vindt plaatst op 20 april 2018 in de Midden Nederland Hallen te Barneveld. Deze dag worden bezoekers geïnspireerd en geïnformeerd tijdens verschillende seminars, congressen en op de beursvloer. Kennisdeling en netwerken staan centraal tijdens dit grootse event. Uiteraard mag een afsluitende netwerkborrel in samenwerking met RoutIT in het ICT café dan ook niet ontbreken.

ICT2018 is opgebouwd uit verschillende onderdelen en vormt zo een compleet programma voor de gehele ICT-branche. Vandaar ook dat de brancheorganisatie gekozen heeft voor het pakkende thema ‘Where IT all comes together’. Danielle Evers is erg enthousiast: “We gaan met ICT2018 een compleet nieuw concept in onze branche lanceren. Eén dag waarop je alles kunt horen, zien en beleven om ook in de toekomst sterk in de markt te staan. We laten ontwikkelingen op het gebied van producten en diensten zien, maar gaan ook dieper in op bedrijfsmatige, juridische en marketing ontwikkelingen en kansen.”

Bezoekers kunnen kiezen welke seminars en/of congressen zij bij willen wonen. Op deze manier kan iedere bezoeker de inhoud van ICT2018 afstemmen op zijn/haar eigen wensen en behoeften. “ICT2018 wordt hèt ICT event van het jaar!” aldus Evers.

Meer informatie: www.ict2018.nl

Over ICTWaarborg

Brancheorganisatie ICTWaarborg is dé belangenbehartiger voor de ICT-branche en biedt duidelijkheid en zekerheid. Ondernemers die aangesloten zijn bij ICTWaarborg weten zich gesteund door een professionele belangenbehartiger. Aangesloten bedrijven kunnen bij ICTWaarborg terecht voor specifieke informatie, deskundig advies en producten en diensten die de bedrijfsvoering ondersteunen.

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht