Industry Wire

Geplaatst door Ikbenfris

Ikbenfrits verovert in rap tempo marktaandeel in hypotheekadvies

Op 11 oktober is Ikbenfrits door Deloitte genomineerd voor de Technology Fast50 awards 2021. Met deze ranking worden de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland erkend voor hun uitzonderlijke groeiprestaties.

Ikbenfrits heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een zeer snel groeiend hypotheekplatform. Consumenten kunnen via de website van Ikbenfrits inzicht krijgen in de mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek. Daarbij worden met behulp van algoritmen complexe berekeningen omgetoverd tot interactieve grafieken, begrijpelijke keuze-tools en inzichtelijke rapporten. Indien nodig kan een adviseur helpen met het geven van advies en het aanvragen van een hypotheek. Deze propositie heeft ertoe geleid dat Ikbenfrits hard op weg is om één van de grootste onafhankelijke hypotheekadviseurs van Nederland te worden.

Deze groei is niet onopgemerkt gebleven. Ikbenfrits is genomineerd voor de Technology Fast50 2021 van Deloitte samen met bedrijven als Otrium, Zivver, Bux en VanMoof. Bedrijven die op deze lijst staan, zijn genomineerd op basis van hun gerealiseerde omzet van de afgelopen vier jaren (2017-2020).

Nominatie voor Impactvolle Groeier Award – Erasmus Centre for Entrepreneurs

De grondslag van Ikbenfrits ligt in de missie: eerlijke hypotheken voor iedereen. Door de maatschappelijke impact van Ikbenfrits zijn ze door de Erasmus Centre for Entrepreneurs (ECE) en nlgroeit genomineerd in de top 5 voor de award Impactvolle Groeier. Deze award werd uitgereikt in het kader van de Top 250 Groeibedrijven waar Ikbenfrits eveneens voor was genomineerd. De eerste plaats werd door Protix in de wacht gesleept. Ikbenfrits is trots dat naast de snelle groei, ook de maatschappelijke impact door ECE op waarde wordt geschat.

Lees het interview van ECE met Ikbenfrits over groei, uitdagingen en transitie hier: https://bit.ly/3AwxxXN.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht