Industry Wire

Geplaatst door Barracuda Networks

ilionx uitgeroepen tot Barracuda EMEA Partner of the Year

Venlo, 23 mei 2023 – Barracuda Networks heeft tijdens zijn Discover24 EMEA partner-event het Nederlandse ilionx uitgeroepen tot EMEA Partner of the Year. Vorig jaar won ilionx al de Barracuda Benelux Partner of the Year award. Het in onderwijs gespecialiseerde De Rolf Groep kreeg de ‘Rising Star’ award. Tijden Discover24 zijn de best presterende channelpartners van het Barracuda in EMEA geëerd. Partners die het afgelopen jaar uitzonderlijke zakelijke successen hebben geboekt. Het event werd dit jaar gehouden in Vilamoura in Portugal, met een recordaantal van 230 deelnemers uit heel EMEA.

“ilionx voelt zich zeer vereerd met het winnen van de Barracuda EMEA Partner of Year award, de kroon op onze samenwerking met Barracuda. Dit is het alweer het achtste jaar waarin we met elkaar mooie dienstverlening mogen aanbieden en gezamenlijk groeien in de dienstverlening”, zegt Keving Feenstra, Unit Manager Cloud & Security bij ilionx. “De toegang die we hebben tot de verschillende teams binnen Barracuda en de invloed die we hebben via het Partner Advisory Board maakt dit een unieke samenwerking waar onze medewerkers en klanten het meest enthousiast over zijn.“

“Het winnen van deze Rising Star award bevestigt dat we samen met Barracuda de educatieve markt hebben laten groeien op het gebied van security”, zegt Roderik van Hoff, Business Unit Manager ICT Diensten bij De Rolf Groep. “Wij zijn er klaar voor om scholen nog breder en beter te adviseren met de diensten van Barracuda richting het Normenkader IBP, voor een veilige toekomst.”

“We zijn blij dat we prestaties kunnen erkennen van onze partners van en hun inzet om met ons samen te werken om klanten te beschermen door middel van onze AI-gestuurde securityoplossingen,” zegt Alain Luxembourg, Vice President Benelux and Nordics bij Barracuda. “Als channel-first bedrijf is het onze prioriteit om te investeren in onze partners. Met deze awards zetten we de partners die het afgelopen jaar uitzonderlijke successen hebben geboekt extra in het zonnetje. Daarom felicitaties voor ilionx, De Rolf Groep!”

Over Barracuda Networks

Barracuda streeft ernaar de wereld veiliger te maken. Het bedrijf is ervan overtuigd dat iedere organisatie toegang moet hebben tot securityoplossingen van enterpriseklasse, die geschikt zijn voor de cloud. Oplossingen die makkelijk aan te schaffen, uit te rollen en te gebruiken zijn. Barracuda beschermt e-mail, netwerken, data en toepassingen met innovatieve oplossingen die met de klant mee groeien en zich aanpassen aan de bedrijfsontwikkeling. Ruim 200.000 organisaties over de hele wereld vertrouwen op Barracuda voor bescherming – zodanig dat zij misschien niet eens weten dat ze een risico lopen – zodat zij zich volledig kunnen focussen op de verdere groei van het bedrijf. Kijk voor meer informatie op www.barracuda.com.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht