Industry Wire

Geplaatst door Incentro

Incentro claimt volledige A4 met nieuwe ‘Ooit’ campagne

De komende twee weken staat de volledige A4-snelweg in het teken van verandering, door de nieuwe ‘Ooit’ campagne van Incentro. De hard groeiende IT dienstverlener, die gespecialiseerd is in het veranderen van IT én bedrijfscultuur, heeft voor deze uitzonderlijke reclame-uitingen alle A4-reclamemasten overgenomen. ‘Ooit was roken stoer’, ‘Ooit zat je op Hyves’ en ‘Ooit was de aarde plat’ zijn een aantal uitspraken van de billboard campagne. Incentro snijdt hiermee gevoelige onderwerpen aan, om te laten zien dat verandering – ondanks het spannend is – ook goed is.

Schurende reclame-uitingen
Incentro staat bekend om haar opvallende reclame-uitingen. Ze schuurt tegen gevoelige onderwerpen en lang bestaande tradities, die ter discussie staan in de maatschappij. Dit alles met de boodschap: veranderen moet, veranderen is goed.

Rogier Duin, board member Incentro “Incentro is bezig om de wereld van de reclame te veranderen. Wanneer je echt wilt innoveren, moet je oude processen en tradities durven los te laten. Door iedere keer op een andere manier onze uitingen te communiceren, schuren we tegen de geschiedenis en tradities die er niet meer zijn. Dit met de boodschap: veranderen moet, veranderen is goed. IT is daar een belangrijk onderdeel van.”

Tussen 10 en 23 februari domineert Incentro de A4. Elf billboards nemen de A4-mobilisten gezamenlijk mee in een verhaal van verandering, met als thema ‘Ooit’. Ooit als symbool voor tradities en gewoonten uit het verleden, of ooit om te duiden op wat in de toekomst (mogelijk) anders is. Daarnaast is de campagne komende zaterdagen ook prominent op de achterkant van het FD te zien. Ooit praat iedereen over deze campagne.

Bekijk de video: https://vimeo.com/390437517
Meer informatie: www.incentro.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht