Industry Wire

Geplaatst door Increment Data

Increment ontvangt financiering van Innovatiefonds Noord-Holland voor ontwikkeling van een Data Cloud kosten optimalisatie product

Increment Data B.V., een startup gevestigd in Amsterdam, heeft een converteerbare lening van €300.000 ontvangen van het Innovatiefonds Noord-Holland. Increment ontwikkelt een SaaS-oplossing om data teams te helpen met het controleren en optimaliseren van de kosten van hun data cloud platforms zoals Snowflake, DataBricks en Google BigQuery.

Terwijl het opslaan en verwerken van data in de laatste twintig jaar veel ordes van grootte goedkoper is geworden, is de hoeveelheid data die geproduceerd wordt in een omgekeerd evenredig patroon gegroeid. De moderne data industrie heeft daardoor te maken met gigantische volumes aan data die voor organisaties tot onverwacht hoge kosten kunnen leiden.

Increment ontwikkelt technologie die data teams helpt met het controleren en minimaliseren van de kosten die gepaard gaan met grote data workloads. Met een innovatief data interpretatiemodel dat cloud logs analyseert, is Increment in staat zeer precieze kosten inzichten en optimalisatie suggesties te genereren.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht