Industry Wire

Geplaatst door Cegeka

Indaver kiest voor Cegeka als partner voor IT-infrastructuur

Indaver, een innovatieve speler in duurzame afvalverwerking, gaat een langetermijnrelatie aan met Cegeka, een toonaangevend IT-bedrijf. Cegeka zal de IT-infrastructuur van Indaver verder moderniseren en op termijn naar de cloud migreren. Ook zal Cegeka de digitale werkplekken van Indaver, die in meer dan zeven landen zijn geïmplementeerd, blijven ondersteunen. De samenwerking duurt zes jaar en bouwt voort op de bestaande band tussen beide bedrijven.

Indaver is al jaren een tevreden klant van Cegeka voor zijn digitale werkplekken. Door de jaren heen hebben Indaver en Cegeka een sterke vertrouwensband opgebouwd, die nu leidt tot deze nieuwe stap in hun samenwerking. “Cegeka is voor ons een betrouwbare partner, die onze behoeften begrijpt en ons ondersteunt bij onze digitale transformatie. Cegeka heeft niet alleen de technische kennis en ervaring die we zoeken, maar ook een bedrijfscultuur die goed aansluit bij de onze. Dat maakte de keuze voor een langetermijnrelatie eenvoudig”, zegt Stefan Wirth, CIO van Indaver.

Het doel van de samenwerking tussen Cegeka en Indaver is om Indaver te ontzorgen op het gebied van IT-infrastructuur. Cegeka zal zorgen voor een veilige en betrouwbare IT-omgeving, die de bedrijfscontinuïteit van Indaver garandeert. Cegeka zal ook samenwerken met Indaver om de mogelijkheden voor verdere digitalisering en innovatie te verkennen.

“Dit is een mooie stap voor zowel Cegeka als Indaver, die onze jarenlange relatie versterkt. We zijn trots dat we Indaver kunnen ontzorgen op het gebied van IT-infrastructuur, zodat ze zich kunnen focussen op hun core business. We zullen ook samenwerken om hun IT-omgeving te optimaliseren, met behulp van onze cloud expertise,” zegt Bart Watteeuw, Global VP Infrastructure bij Cegeka.

Over Cegeka

Cegeka is een ambitieuze en toonaangevende Europese aanbieder van ICT-oplossingen. Onder het motto ‘in close cooperation’ streven wij naar optimale klantgerichtheid en ondersteunen wij onze ruim 2.500 klanten in de volle breedte in hun digitaliseringsreis. Cegeka biedt end-to-end oplossingen in de domeinen Data, Applications en Infrastructure, met een sterke onderlinge connectie.

Binnen de Cegeka-organisatie is Citymesh de mobiele connectiviteitsspecialist voor de business-to-business markt. Nexuzhealth ontwikkelt specifieke oplossingen voor de gezondheidszorg. Cegeka Business Solutions is het Europese Dynamics-huis, de partner voor Microsoft D365-oplossingen en Smartschool is het digitaal schoolplatform in België, bedoelt ter ondersteuning van de samenwerking tussen scholen, leerkrachten, leerlingen en ouders.

Cegeka telt meer dan 6.000 medewerkers met vestigingen in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Roemenië, Moldavië, Italië, Tsjechië, Slovakije, Zweden en Griekenland, met een geconsolideerde omzet van 871 miljoen euro (in 2022). Cegeka is een Europees familiebedrijf dat in 1992 werd opgericht door André Knaepen, huidig voorzitter van de raad van bestuur. CEO Stijn Bijnens aan de leiding van de onderneming vanuit het hoofdkantoor in het Belgische Hasselt. Cegeka Nederland, met circa 1.450 medewerkers en locaties in Veenendaal, Eindhoven, Zoetermeer, Utrecht en Groningen, wordt vanaf januari 2023 geleid door Annelore Buijs.
www.cegeka.com

Over Indaver

Indaver is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzaam afvalbeheer en de terugwinning van materialen en energie. Met geavanceerde technologieën en innovatieve oplossingen draagt Indaver bij aan de transitie naar een circulaire economie.

Het bedrijf biedt kwaliteitsvolle, duurzame en kostenefficiënte oplossingen voor afvalbeheer aan de grootindustrie, openbare besturen en afvalinzamelbedrijven. Indaver heeft momenteel installaties en activiteiten in België, Duitsland, Ierland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Portugal.

In 2022 behaalde Indaver een omzet van 755 miljoen EUR. In de Indaver Group zijn circa 2000 medewerkers actief.
www.indaver.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht