Industry Wire

Geplaatst door Infor

Infor Nexus combineert potentie van GT Nexus-netwerk, IoT en Infor Coleman AI om intelligent supply chain-netwerk creëren

Barneveld, 21 maart 2019 – Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, wijzigt de naam van het GT Nexus supply chain network in Infor Nexus. De rebranding komt voort uit de veranderende manier waarop supply chains worden toegepast.

Infor Nexus combineert de kracht van GT Nexus, IoT en Infor Coleman AI om een intelligent supply chain-netwerk te bieden dat het opzetten van een autonome supply chain ondersteunt. Infor Nexus is de eerste oplossing die AI, IoT en geavanceerde visualisatie combineert via een end-to-end samenwerkingsnetwerk. Naast realtime inzicht biedt de oplossing ook voorspellende intelligentie.

“Supply chain-organisaties moeten zich richten op het opnieuw uitvinden van hun operationele modellen om silo’s te doorbreken, end-to-end visibility te bieden en een flexibel en probleemloos werkend samenwerkingsmodel te creëren,” zo meldt Mohammed Hajibashi, Global Supply Chain Lead, Products Industries bij Accenture, in zijn rapport, Reinventing the supply chain with AI, van 4 oktober 2018. “Nieuwe databronnen en geavanceerde analytics maken dit mogelijk. Door gebruik te maken van artificial intelligence kunnen bedrijven grote en diverse datasets verwerken om beter inzicht in de supply chain te bieden.”

Infor Nexus verbindt bedrijfssystemen, netwerkpartners en IoT-apparaten in eensingle-instance, multi-enterprise bedrijfsnetwerkplatform, dat iedereen één versie van de waarheid biedt. Door verbinding te maken met het netwerk digitaliseren bedrijven hun end-to-end supply chain-processen, krijgen ze realtime inzicht in alle supply chain-activiteiten en kunnen ze profiteren van datagedreven inzichten in interne systemen en hun hele netwerk.

“Het nieuwe Infor Nexus-merk reflecteert de afgelopen drie jaren waarin GT Nexus is getransformeerd door de toepassing van digitale technologieën zoals IoT, in-memory processing, mobile, geavanceerde visualisatie en AI,” aldus Rod Johnson, EVP Manufacturing & Supply Chain bij Infor. “We bieden nu een verbeterd supply chain-netwerk dat realtime, intelligent en zelf-orkestrerend is. Onze klanten kunnen hun serviceniveau, kosten en voorraad optimaliseren via een digitale omgeving die hyperconnected en datagestuurd is, met een pad naar de autonome suppy chain.”

Het nieuwe Infor Nexus-merk volgt kort op de introductie van Control Center dat een betrouwbaar, end-to-end beeld biedt van wereldwijde supply chain-stromen. Dit, in combinatie met Coleman AI, stelt klanten in staat potentiële problemen te voorspellen, reactiemogelijkheden te herkennen en hun aandacht te richten op situaties die de grootste impact hebben op het bedrijf. Door gebruikers op een lijn te brengen, kunnen bedrijven sneller reageren en snel, precies en nauwkeurig werken.

Inzicht en voorspellende intelligentie

Met Infor Nexus worden gegevens die eens verscholen zaten in organisatorische silo’s zichtbaar en bieden één versie van de waarheid, zodat iedereen dezelfde informatie gebruikt. Infor Coleman AI past machine learning toe op wereldwijde vraag-, aanbod- en kapitaalstromen om rijke inzichten en voorspellende analyses te bieden. Gebruikers kunnen beslissingen verder direct in het netwerk uitvoeren, zonder dat ze daar meerdere tools voor moeten raadplegen. Door inzicht en digitale samenwerkingsmogelijkheden kunnen gebruikers op een winstgevende manier voldoen aan de vraag van de klant. Bedrijven hebben hierdoor sneller problemen zien en hier op reageren.

Dankzij een schat aan gegevens die van alle deelnemers uit het netwerk worden verzameld, verbetert AI de voorspellingen en kunnen gebruikers betere beslissingen nemen.

Succesvolle geschiedenis en digitale basis

Al twintig jaar vereenvoudigt het GT Nexus digitale supply chain-netwerk internationale handel door bedrijven met hun handelspartners te verbinden en complexe processen voor wereldwijde inkoop, logistiek en handelsfinanciering te digitaliseren. Het stroomlijnen van het goederen- en fondsenverkeer in een digital netwerk helpt end-to-end visibility te bieden. GT Nexus-klanten kunnen hierdoor hun prestaties verbeteren op gebieden als tijdige levering, klantenservice en verhoogde snelheid, terwijl de kosten worden verlaagd, de doorlooptijden worden verminderd en werkkapitaal wordt vrijgemaakt.

Johnson voegt daar aan toe: “Infor Nexus is een integraal onderdeel van Infor’s visie om een intelligent, flexibel en probleemloze orkestratie in de value chain mogelijk te maken. Dankzij betrouwbare verbindingen tussen Infor Nexus en onze Infor-bedrijfsapplicaties, zoals onze ERP-, Warehouse Management-, Demand Planning-, Supply Planning- en Distributed Order Management-oplossingen beschikken onze applicaties over meer accurate en tijdige informatie over hun supply chains en kunnen ze snel beslissingen nemen en uitvoeren.”

Extra informatie

Over Infor

Infor bouwt zakelijke branchespecifieke software die geschikt is voor de cloud. Het bedrijf telt 17.300 medewerkers en heeft 68.000 klanten in meer dan 170 landen. Voor meer informatie, zie www.infor.com.

 • 19 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 9 van de top 10 hightechbedrijven
 • 18 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
 • 18 van de 20 grootste Amerikaanse steden
 • 19 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
 • 17 van de top 20 industriële distributeurs
 • 15 van de top 20 wereldwijde retailers
 • 4 van de top 5 brouwerijen
 • 17 van de top 20 wereldwijde banken
 • 9 van de 10 grootste hotelmerken
 • 8 van de top 10 wereldwijde luxe merken

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht