Industry Wire

Geplaatst door Ingram

Ingram Micro Microsoft Partner van het jaar

Utrecht, 15 juli 2020 – Ingram Micro heeft op 13 juli aangekondigd dat ze de Indirect Provider 2020 Microsoft Partner of the Year Award hebben gewonnen. De cloud distribiteur werd beloond door een wereldwijd veld van top Microsoft partners voor het tonen van uitmuntendheid in innovatie en implementatie van klantoplossingen gebaseerd op Microsoft technologie.

“In deze complexe cloud economie zijn we trots op de rol die wij voor onze partners mogen vervullen in het eenvoudig en duidelijk maken hoe ze succes kunnen boeken met Microsoft,” zegt Nimesh Davé, Executive Vice President Ingram Micro Cloud. “We zijn vereerd door deze erkenning van Microsoft en we zullen ons blijven richten op het stroomlijnen en creëren van een succesformule voor partners die hen zal helpen hun zakelijke groei te optimaliseren.”

De Microsoft Partner of the Year Awards erkennen Microsoft partners die het afgelopen jaar uitzonderlijke op Microsoft gebaseerde oplossingen hebben ontwikkeld en geleverd. De Awards werden ingedeeld in verschillende categorieën, met winnaars die werden gekozen uit een reeks van meer dan 3.300 ingediende nominaties uit meer dan 100 landen wereldwijd. Ingram Micro Cloud werd erkend voor het leveren van uitstekende oplossingen en diensten als indirect provider partner.

De Indirect Provider Partner of the Year Award erkent de uitmuntendheid van de partner in het transformeren van het traditionele transactionele bedrijfsmodel naar een op waarde gebaseerd, oplossingsgericht model dat resellers op schaal bereikt om het gebruik, de consumptie en de klantacquisitie in het hele partnerkanaal te laten groeien.

Ingram Micro Cloud is de grootste indirecte provider ter wereld met de grootste en meest robuuste Cloud Marketplace. In 2019 werd het bedrijf gecertificeerd als Azure Expert MSP – de eerste indirect provider die deze certificering behaalde. Dit laat duidelijk zien dat de organisatie echt toegewijd is om de belofte aan zijn partners – ‘More-as-a-Service’ – waar te maken.

“Het is een eer om de winnaars en finalisten van de 2020 Microsoft Partner of the Year Awards te erkennen,” zei Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft. “Deze partners gaan verder dan enkel het leveren van tijdige oplossingen. Ze bieden een antwoord op de complexe uitdagingen waar bedrijven over de hele wereld mee te maken hebben – van communiceren en virtueel samenwerken tot het helpen van klanten om hun volledige potentieel te realiseren met Azure clouddiensten en daarbuiten. Ik ben trots om elke winnaar en finalist te eren en te feliciteren”.

Over Ingram Micro Cloud

Ingram Micro Cloud brengt innovators en probleemoplossers samen om de wereld te helpen meer te bereiken. Het faciliteert en beheert de complexe digitale waardeketen van de cloud – allemaal aangedreven door CloudBlue-technologie. Ingram Micro Cloud is actief in 64 landen met meer dan 55.000 resellerpartners en de Cloud Marketplace heeft 10 miljoen seats en biedt meer dan 120 cloudoplossingen. Met een ongeëvenaard wereldwijd bereik, gemakkelijke toegang tot geautomatiseerde go-to-market en integratietools, diepgaande technische expertise en een zorgvuldig samengestelde selectie van schaalbare SaaS- en IaaS-oplossingen, helpt Ingram Micro Cloud leveranciers, resellers en managed service providers door More as a Service aan te bieden. Gedetailleerde informatie is beschikbaar op www.IngramMicroCloud.com/nl.

Over Ingram Micro
Ingram Micro helpt ondernemingen de belofte van technologie te realiseren. Geen ander bedrijf levert het complete spectrum aan wereldwijde technologie- en supply chain services aan partners over de hele wereld. Ingram Micro’s mondiale infrastructuur en diepgaande expertise in technologieoplossingen, supply chain, cloud en mobility stellen zijn business partners in staat efficiënt en succesvol te opereren in de markten die zij bedienen. Ongeëvenaarde flexibiliteit, diepgaande kennis van de markt en betrouwbaarheid, die het resultaat zijn van decennia aan hechte relaties, maken Ingram Micro uniek en toonaangevend. Ontdek hoe Ingram Micro u kan helpen de belofte van technologie te realiseren. Bezoek www.ingrammicro.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht