Industry Wire

Geplaatst door Iceshop

Integral Memory is lid van het Vendor van Iceshop

Integral Memory heeft zich aangesloten bij het wereldwijde vendor van Iceshop. Integral Memory, een Britse fabrikant van geheugen en LED-verlichtingsproducten sinds 1989, is nu opgenomen in Iceimport. Iceimport omvat al meer dan 300 verschillende leveranciers. Tegenwoordig produceert Integral Memory geheugenkaarten, kaartlezers, USB-flashstations, Solid State Drives, RAM-geheugen en sinds 2013 ook LED-verlichtingsproducten. De aankoopinformatie die beschikbaar is via Iceimport omvat bijvoorbeeld actuele inkoopprijzen en voorraadhoeveelheden, merknamen, merkonderdeelcodes en productbeschrijvingen. Deze gegevens zijn automatisch beschikbaar voor elke retailer met een login voor Iceportal (bèta).

Toegevoegde waarde voor retailers
Wat zijn de voordelen voor retailers van Integral Memory van deze stap om lid te worden van het Iceshop netwerk? Via Iceimport ontvangen retailers en hun backoffices tijdige aankoopgegevens, waaronder aankoopprijs en voorraadniveau. Alle gegevens van alle leveranciers worden geleverd in één catalogus export format. Het is eenvoudig te integreren, omdat er veel plug-ins of end-to-end integraties aanwezig zijn. Bijvoorbeeld, voor add-ons zijn aanwezig voor Magento Commerce, PrestaShop, WooCommerce, etc etc. Dit catalogus format is te vinden in de Iceportal, het webgebaseerde inkoopportaal voor retailers voor handmatig opzoeken van leveranciersgegevens. Verder profiteert de retailer van gestandaardiseerde productinformatiebladen van Icecat met de producten van Integral Memory. Deze productgegevensbladen bieden aanvullende gegevens zoals categorisatie, GTIN en gestandaardiseerde product beschrijvingen. Iceimport maakt van productinformatie van elke leverancier dus een complete en up-to-date database.
Kortom, de gegevens zijn altijd beschikbaar en gemakkelijk te vinden en te delen. Voor de integratie van Iceimport zijn er drie exportformaten beschikbaar. Ten eerste, de meest gebruikte standaard Iceimport output. Ten tweede, een aangepaste output, op aanvraag. En tot slot een volledige integratie met het clientsysteem. Bijvoorbeeld via een standaardmodule of API2API. Eventueel in combinatie met andere diensten zoals Icepim.

“We vonden het een uitdaging om ons bedrijf onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep. Dankzij deze samenwerking breiden we ons netwerk snel en eenvoudig uit.”
Kees Vogelaar, Area Manager Netherlands/Flanders, Integral Europe BV

Voordelen Iceportal
Integral Memory vraagt haar bestaande retailers om gebruik te maken van de Iceimport service om kosten en tijd te besparen. Of, voor geïnteresseerde retailers, om direct een zakenpartner te worden. Wilt u dit, vul dan het contactformulier van Integral Memory in via de Integrail Memory website of laat het ons weten.
Hoewel Iceportal vooral een portal is voor retailers om informatie te vinden over producten en leveranciers, is het ook een interessante omgeving voor leveranciers. Omdat het hen helpt om gemakkelijk nieuwe retailers te vinden om hun distributienetwerken uit te breiden.
Wat zijn de belangrijkste gebruikersvoordelen van Iceportal? Allereerst kunnen retailers snel informatie vinden bij welke leveranciers ze kunnen bestellen. Bovendien kunnen ze alle statusinformatie over hun bestellingen vinden. Tot slot is het mogelijk om verschillende zoekfilters in te stellen om snel en eenvoudig het gewenste product te vinden.

Laat het ons weten als je via Iceimport en Iceportal verbinding wilt maken met Integral Memory.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht