Industry Wire

Geplaatst door Adwise

Internetbureau Adwise in de ban van de groeiawards

Ieder jaar reikt Het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze awards zijn al jaren een begrip in ondernemend Nederland. Met trots mag Adwise Internetmarketing zich ook tot deze winnaars rekenen. We behoren daarmee tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

De FD Gazelle Awards 2015
Snelle groei alleen is zeker niet genoeg. De deelnemers moeten namelijk voldoen aan diverse strenge criteria, die aantonen dat je als bedrijf gezond bent en groeit. Naast de jaarlijkse omzetgroei wordt de financiële gezondheid, de groeistrategie en bijvoorbeeld het nettoresultaat onder de loep genomen door diverse specialisten. Het is daarom een mooie bevestiging van een gezond en strategisch krachtig ondernemerschap. Dit jaar mogen 490 snelgroeiende bedrijven zich een jaar lang een FD Gazelle noemen, tegenover 331 bedrijven vorig jaar.

Jeroen ter Laak van Adwise Internetmarketing zegt: “Wij zijn trots dat we FD Gazelle 2015 zijn. Deze award is een prachtige erkenning voor het hele team, dat op alle fronten druk heeft meegewerkt aan de groei van de organisatie. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en gezond blijven groeien. Wij danken al onze opdrachtgevers voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld.”

Uitreiking FD Gazellen Award 2015
Op dinsdag 17 november 2015 krijgt Adwise Internetmarketing, net als de andere winnaars in de provincie Overijssel en Gelderland, de FD Gazellen Award op feestelijke wijze uitgereikt bij Divitel in Apeldoorn. Dan wordt ook duidelijk wie de winnaar is van de Gouden FD Gazellen Award.

High Growth Awards
Adwise maakt ook nog eens kans op een nominatie bij de High Growth Awards van Porth4Growth én is momenteel volop in de race voor de publieksprijs van deze awards. De High Growth Awards vormt hét podium voor de beste groeibedrijven in Nederland. Deze uitreiking onderscheidt zich door de beoordeling van de kwaliteit van de groei en niet alleen de kwantiteit. Een onafhankelijke jury met door de wol geverfde ondernemers en experts bepaalt wie tot de top van de beste groeibedrijven van Nederland behoort.

De publieksprijs is in het leven geroepen om de deelnemende ondernemers een extra podium te geven om hun visie op groei aan Nederland te laten weten. Op deze manier maakt de onderneming dus kans het ultieme rolmodel te zijn voor Nederland De drie bedrijven die de meeste stemmen binnenhalen gaan door naar de finale op 25 november. Op die avond kiest het aanwezige publiek welke van die drie finalisten zij het beste vinden. Stemmen op de publieksprijs kan via https://highgrowthawards.nl/stem

Over Adwise
Adwise is een full service internetmarketingbureau waar opdrachtgevers terecht kunnen voor alle disciplines op het gebied van internetmarketing, waaronder leadgeneratie, e-commerce, klantenbinding, online branding, arbeidsmarktcommunicatie en serviceverlening. Adwise maakt voor haar opdrachtgevers de vertaalslag van business ambities naar de optimale mix van online middelen die resulteren in maximaal online rendement. Van strategie & concept, de ontwikkeling en optimalisatie van online media (o.a. websites, webshops, mobile sites en apps) en de inzet, management en optimalisatie van online campagnes.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht