Industry Wire

Geplaatst door Intracto

Intracto gaat voor Goud met Umbraco

Intracto is voortaan in Nederland en België Gold Partner van softwareontwikkelaar Umbraco. Ook het Mechelse Luon mag zich voortaan Gold Partner Member noemen.

Actief partnership
Umbraco Gold Partners zijn gecertificeerd en nemen actief deel aan de ontwikkeling van het CMS. Voor haar meest waardevolle en toegewijde partners voorziet Umbraco vele relevante voordelen, zoals volledige ondersteuning en Certified Training.

Meer dan 10 jaar ervaring met Umbraco
Martijn Vervoordeldonk, managing director van Intracto in Nederland: “We werken nu ruim 10 jaar samen met Umbraco en van die keuze hebben we nog geen seconde spijt gehad. We zien Umbraco als oplossing voor heel veel van onze projecten. De drie belangrijkste trefwoorden zijn: stabiliteit, veiligheid en veelzijdigheid.”

Managing partner Serge Van de Zande van Luon in België treedt bij: “Umbraco is een erg gebruiksvriendelijk CMS dat ons alle vrijheid geeft om websites te bouwen en performant te houden, zowel ‘on premise’ als via de cloud. Ook heeft Umbraco een uitstekende naam wat betreft support en training.”

150+ Umbraco-websites in beheer bij Intracto
Het van oorsprong Deense Umbraco staat voor sterke producten en een hechte, gemoedelijke open source-community, opgebouwd uit zowel kleinere als grote organisaties. Inmiddels werken meer dan 150 door Intracto ontwikkelde websites met Umbraco, o.a. de platformen van Klokgroep, U-center en Maxado.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht