Industry Wire

Geplaatst door Mediaxplain*

Introductie LeasePlan Bank door mediaxplain*

De medialancering van Leaseplan Bank, de nieuwe online spaarbank van LeasePlan Corporation N.V., wordt vanaf begin februari uitgevoerd door mediaxplain*. Het strategische mediabureau is verantwoordelijk voor de mediastrategie en -inkoop. Het accent ligt in de eerste maand op een verklarende print- en activerende onlinecampagne, gevolgd door een brede multimediale inzet.

Ulex Kostense, Commercieel Manager van LeasePlan Bank, over de aanpak: “Met de door mediaxplain* ontwikkelde mediamix maken we in een heel bewust gekozen opbouw onze particuliere en zakelijke doelgroep duidelijk waar LeasePlan Bank zich in onderscheidt: eerlijke en transparante spaarproducten met een aantrekkelijke rente. Daarbij sturen we gezamenlijk continue op maximaal effect.”

LeasePlan Bank is een 100% Nederlandse internetspaarbank en onderdeel van het wereldwijd opererende LeasePlan. LeasePlan is een Nederlandse financiële instelling gespecialiseerd in wagenparkbeheer. Sinds haar oprichting in 1963 heeft het bedrijf een gestage groei doorgemaakt en is nu actief in 30 landen. Daarmee is zij wereldwijd een van de grotere mondiale spelers op het gebied van wagenparkbeheer. Bij LeasePlan werken in totaal ruim 6.000 medewerkers. De instelling is eigendom van de Volkswagen Bank GmbH (50%) en Fleet Investments B.V.(50%), een investeringsmaatschappij van de Duitse bankier Friedrich von Metzler. LeasePlan Bank is een onderdeel van LeasePlan Corporation N.V.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht