Industry Wire

Geplaatst door FITS

iPhone 3GS voor 15,95?

Veiling01 is een uniek veiling concept wat bezoekers in staat stelt om tegen absolute bodemprijzen (al vanaf 0,01 euro) gloednieuwe producten te kopen.
Zo kan een MacBook voor slechts 24,53 worden verkocht, of koop je een vakantie naar bijvoorbeeld Egypte voor 2 personen voor maar 31,79.

Dit soort prijzen voor dit type producten wekt grote verbazing bij onze bezoekers…en dat is precies de bedoeling!
Veel van onze bezoekers geloven in eerste instantie niet dat de prijzen waarvoor producten zijn verkocht of aangeboden worden ook echt kloppen. Vaak is dan de eerste gedachte: “de prijs klopt niet”, of “het zal wel geen nieuw product zijn”. Zodra zij het concept volledig doorzien, zien ze ook meteen de mogelijheden.

Hoe werkt veiling01?

De prijzen waartegen wij onze producten uiteindelijk verkopen zijn absoluut onverslaanbaar.

Dit doen wij als volgt:

Onze bezoekers kunnen bieden op alle producten waar ze interesse in hebben. Met iedere beiding wordt de verkoopprijs met MAXIMAAL 1 eurocent verhoogd.
De bezoeker betaalt om een bieding te plaatsen en als hij wint betaalt hij de verkoopprijs. Deze verkoopprijs ligt bijna altijd tientallen procenten ONDER de winkelprijs!

Ook is er de mogelijkheid om een AutoBieder te plaatsen voor een veiling. De AutoBieder is een strategisch instrument voor de bezoeker om toch te kunnen bieden als deze niet achter de computer zit.

Het leuke en spannende van Veiling01.nl is de strijd tegen andere bieders. Door strategisch te denken en op het juiste moment de juiste tool in te zetten, wordt de kans om een veiling te winnen aanzienlijk vergroot.

Als je als bezoeker de veiling niet wint, heb je slechts enkele euro’s ingezet. En als je de veiling wint, heb je vaak tot wel honderden euro’s voordeel. Veiling01 maakt zo gebruik van de samenwerking van de massa om producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen te kunnen aanbieden, en noemt dit concept: “crowdbidding”.

Het uitgelichte veilingobject is momenteel een Apple iPod, leden die zich nu registreren maken kans om dat object al vanaf 0.01 euro te kopen.

Veiling01
Start the countdown…

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht