Industry Wire

Geplaatst door IvRM

IvRM en NRI fuseren

Bussum, 10 januari 2017 – Communicatieadviesbureau IvRM en contentbureau NRI zijn per 1 januari 2017 gefuseerd. Door de krachtenbundeling is er een bureau ontstaan dat corporate communicatie, PR en content combineert op strategisch en op uitvoerend niveau. Door de combinatie van disciplines is IvRM nog beter in staat om organisaties te helpen met de invulling van hun profileringsvraagstuk. Immers, content is van strategisch belang bij corporate communicatie.

Maarten Halsema, directeur-eigenaar van IvRM: ‘Het NRI en IvRM werken al bijna tien jaar intensief samen bij de ontwikkeling van communicatiestrategieën en de uitvoering ervan. We zijn al jaren gevestigd onder hetzelfde dak en trekken steeds vaker samen op voor onze klanten. Om opdrachtgevers nog beter te bedienen en te ontzorgen bij het versterken van hun top of mind positie, is een volledige fusie dan een hele logische en vooral natuurlijke stap.’

Het NRI zag van dichtbij hoe de betekenis van content aan belang heeft gewonnen binnen de bedrijfscommunicatie. Henk Vlaming, voormalig directeur van het NRI: ‘We hebben bij het NRI mede vormgegeven aan deze ontwikkeling. Content heeft voor bedrijven uitsluitend toegevoegde waarde in een setting van professionele communicatie. Goede content is tegenwoordig onmisbaar om de relevantie, belofte en het bewijs van een bedrijf geloofwaardig over te brengen. Dan is de enige juiste stap om je als contentbureau nauw te verbinden met een communicatiebureau dat dezelfde visie heeft op de betekenis van content.’

Organisatie

Het gezamenlijke bureau gaat verder onder de naam IvRM. Henk Vlaming is als contentstrateeg toegetreden tot het directieteam van IvRM. Michèle Zwarts gaat aan de slag als senior contentadviseur. Het vernieuwde bureau telt vijftien adviseurs en is gevestigd op de vertrouwde locatie in Bussum en heeft een eigen vestiging in Brussel die onder de naam InstiCOM opereert.

Over IvRM

Communicatieadviesbureau IvRM helpt om organisatieambities waar te maken door communicatie effectief te laten bijdragen aan de organisatiedoelstellingen. De gespecialiseerde communicatieprofessionals van IvRM maken de relevantie van organisaties zichtbaar met een inhoudelijke profilering en versterken de reputatie en het draagvlak. Met vestigingen in Bussum en Brussel en als partner van Worldcom PR Group realiseert IvRM wereldwijd de communicatiedoelstellingen van haar opdrachtgevers. IvRM voldoet aan de Bureau Management Norm (BMN) van brancheorganisatie VPRA.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht