Industry Wire

Geplaatst door iWink

iWink breidt digital-first corporate reporting uit met nieuwe abonnementen

Steeds meer organisaties ontdekken hoe de software Reporting helpt om een online jaarverslag eenvoudiger, efficiënter en betrouwbaarder te publiceren. En hoe online publicaties resulteren in meer bereik, impact en transparantie. Vandaag zet iWink de volgende stap om nog meer organisaties te helpen om ‘digital first’ te publiceren met de introductie van nieuwe Reporting-abonnementen.

iWink introduceert vier nieuwe Reporting abonnementen:

Reporting One
Met Reporting One is digitaal publiceren nog betaalbaarder. Deze versie introduceert iWink voor organisaties die hun eerste online publicatie met Reporting willen maken. Daarbij hoeft het niet altijd om een online jaarverslag te gaan, ook andere documenten zoals een visiedocument, onderzoeksrapport, prestatieafspraken, kwaliteitsverslagen of duurzaamheidsrapportages zijn geschikt om met Reporting te maken.

Reporting Annual
Reporting wordt al meer dan 10 jaar gebruikt voor de publicatie van online jaarverslagen. Onder de nieuwe naam Reporting Annual blijft het voor gebruikers van dit abonnement mogelijk om de beste online jaarverslagen te publiceren. Elk jaar weer. Eenvoudig, efficiënt en betrouwbaar, zonder stress en fouten. Reporting Annual vervangt daarmee het bestaande Reporting Basic.

Reporting Corporate
Voor organisaties die meerdere online publicaties in eigen huisstijl willen realiseren, is er Reporting Corporate. De voordelen van dit abonnement zijn de slimme mogelijkheden om content te delen tussen de publicaties, verschillende toegangsopties om publicaties af te schermen en het Reporting Center, de overzichtspagina waar alle publicaties samenkomen.

Reporting Enterprise
Met het nieuwe Reporting Enterprise introduceert iWink een speciale versie voor grotere organisaties, multinationals en agencies. Het unieke van dit abonnement zijn de nieuwe opmaakmogelijkheden, waardoor de organisatie in verschillende huisstijlen kan publiceren, bijvoorbeeld voor merken, divisies en dochterondernemingen. Deze versie maakt Reporting ook perfect voor creatieve bureaus, agencies en onderzoeksbureaus die diverse publicaties realiseren in de verschillende huisstijlen (en voertalen) van hun opdrachtgevers.

Digital Reporting zonder beperkingen
Het zijn enkel het aantal publicaties en de opmaak- en taalmogelijkheden die resulteren in de verschillende abonnementen. Los daarvan profiteren alle organisaties met Reporting van alle mogelijkheden van de software. En kunnen zij, met een ongelimiteerd aantal gebruikers, zowel online, als in PDF en als in print publiceren. Daarnaast draagt iWink Reporting als enige corporate reporting software het Waarmerk Drempelvrij. Dat betekent dat publicaties die met Reporting gemaakt zijn, ook toegankelijk zijn voor gebruikers met een beperking.

Direct beschikbaar
De nieuwe abonnementen zijn vanaf vandaag beschikbaar voor de volgende tarieven:

Reporting One 165,- per maand
Reporting Annual 320,- per maand
Reporting Corporate 520,- per maand
Reporting Enterprise 970,- per maand

Meer informatie op https://www.iwink.nl/reporting/tarieven

Over iWink
iWink helpt organisaties om ‘digital first’ informatie te delen. De organisatie is opgericht in 2002 als één van de eerste internetbureaus en uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende digital agencies van Noord Nederland. Met Reporting heeft iWink de transitie naar ‘digital first’ publiceren van jaarverslagen en andere publicaties ingezet. iWink leidt op het gebied van digitale toegankelijkheid en veiligheid met pasklare oplossingen die out-of-the-box voldoen aan de WCAG en AVG/GDPR. In 20 jaar heeft iWink meer dan 1.250 websites, webapplicaties en digitale publicaties gerealiseerd voor meer dan 500 organisaties. Altijd op basis van iWink’s eigen, om gebruiksvriendelijkheid geroemde CMS. iWink’s 40 ‘internethelden’ zijn toegewijd om het internet gebruiksvriendelijker, veiliger en toegankelijker te maken.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht