Industry Wire

Geplaatst door OJS Holding

Joint Venture tussen OJS Holding en Imprint Publishing: Remote4you

Aankondiging: Joint Venture tussen OJS Holding en Imprint Publishing: Remote4you – 20 maart 2023

Een internationale samenwerking tussen bedrijven en specialisten op het gebied van marketing, IT en business management.
Na een gezamelijke werkervaring van 30 jaar is Remote4you opricht door twee bedrijven; een internationale joint venture tussen OJS Holding in Europa en Imprint Publishing in Zuid-Afrika met als doel:

Het verbinden van een team van remote FTE, waar inclusiviteit en diversiteit een belangrijke rol spelen, met een netwerk van internationaal opererende bedrijven die zich inzetten voor een eerlijk salaris (fair pay).

Remote4you biedt:
– Een platform voor bedrijven om toegang te krijgen tot een talentenpool van hoogopgeleide en ervaren professionals die op afstand werken.
– Flexibiliteit en schaalbaarheid om aan de veranderende behoeften van moderne bedrijven te voldoen.
– Verbinding met bedrijven met de meest ervaren FTE’s om hun doelstellingen te bereiken, nieuwe producten te lanceren, uit te breiden naar nieuwe markten en hun activiteiten opnieuw vorm te geven.

“Een platform dat bedrijven verbindt met ervaren, getalenteerde individuen van over de hele wereld, en nieuwe mogelijkheden biedt voor groei en innovatie.”

“Bij Imprint Publishing zijn we verheugd deel uit te maken van deze nieuwe en spannende samenwerking,” aldus CEO Zainab Karriem van Imprint Publishing. “Remote4you biedt een unieke oplossing die toegang biedt tot meer remote werkgelegenheid internationaal.” Deze joint venture zal bijdragen aan onze economie door meer banen te creëren, en tegelijkertijd nemen we de verantwoordelijkheid voor het verlagen van onze werkloosheid, vooral onder onze jeugd, door bedrijven te verbinden met ervaren talent uit Zuid-Afrika.

“Remote4you is gelanceerd als reactie op de groeiende vraag naar onder andere ervaren digitale marketing managers, developers en IT-beveiligingsprofessionals in Europa. Aangezien bedrijven hun online aanwezigheid blijven vergroten, is het cruciaal om ervaren specialisten op deze gebieden te hebben. Remote4you biedt een oplossing voor bedrijven die de continuïteit en groei in hun digitale activiteiten willen waarborgen, met een team van gekwalificeerde professionals die remote inzetbaar zijn. Met deze lancering streeft Remote4you ernaar betrouwbare, flexibele en kosteneffectieve digitale diensten te bieden aan bedrijven van elke omvang,” aldus Dawud Saifaddin, CEO van OJS Holding.

Remote4you is gestart en het team is enthousiast om bedrijven te verbinden met de getalenteerde specialisten die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Voor meer informatie over hoe Remote4you uw bedrijf kan helpen:

Europa:
www.ojsholding.com/remote4you
Dawud Saifaddin
Telefoon: +31 620 138300

Voor meer informatie over hoe u zich kunt registreren als remote medewerker:
Zuid-Afrika
www.imprintpublishing.co.za
Zainab Karriem
Phone: +27 738645059

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht