Industry Wire

Geplaatst door Glasnost

JUKE kiest voor Glasnost

Amsterdam, 3 mei 2018 – Glasnost is het nieuwe PR-bureau van JUKE, de radio- en muziekstreamingdienst van Talpa Radio en MediaMarkt. Toen het platform afgelopen maand de vernieuwde applicatie met de beste radiozenders en meer dan 50 miljoen nummers on-demand lanceerde, zette Glasnost JUKE op de kaart bij media als unieke speler in de markt. Het doel nu is om verdere bekendheid te realiseren.

Patrick Goldsteen, managing director JUKE: “De waarde van PR voor een nieuw merk als JUKE is essentieel in het behalen van onze doelstellingen en voor een mediamerk is de creatieve inslag daarvan essentieel. De combinatie creativiteit en moderne visie op PR is de match met Glasnost.”

Wouter Glaser, directeur en oprichter van Glasnost: “We zijn heel trots om voor JUKE aan de slag te gaan. JUKE is een innovatieve radio- en muziekstreamingdienst van eigen bodem die uitzonderlijk snel inspeelt op trends en innovaties in het muziek- en techlandschap. Deze denk- en werkwijze sluit goed aan bij het DNA van Glasnost.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht