Industry Wire

Geplaatst door Jumbo Golf & Hockey

Jumbo Golf & Hockey Kerkrade breidt uit met Wintersport

Amsterdam, 1 december 2022 – Op zaterdag 3 december opent de nieuwe Jumbo Golf Hockey & Wintersport aan de Wiebachstraat op de Rodaboulevard in Kerkrade haar deuren. In deze moderne superstore vind je nu naast het golf- en hockeyassortiment ook een groot assortiment aan wintersportartikelen. Hiervoor is het winkeloppervlak verdubbeld van 1.500 naar 3.000 vierkante meter. Mede vanwege de uitgebreide service en fitting-mogelijkheden is de ski- en snowboardafdeling een beleving voor iedere wintersportliefhebber.

De superstore in Kerkrade is na Amsterdam het tweede Jumbo Sports-filiaal waar je, naast golf- en hockeyproducten, ook voor een uitgebreid wintersportassortiment aan het juiste adres bent. Je kunt hier onder andere gepersonaliseerde ski- en snowboardschoenen laten aanmeten en met een speciaal warmteapparaat de knelpunten uit je schoenen halen. “We zijn ontzettend trots dat we na het succes in Amsterdam nu ook onze superstore in Kerkrade uitbreiden met Wintersport”, zegt Bart van Pelt, CEO van Jumbo Golf Hockey & Wintersport. “Nederlanders zijn fanatieke wintersporters en de voorbereiding op het seizoen begint nu echt op gang te komen, merken we ook in ons andere filiaal. Ik kijk ernaar uit om na onze opening wintersportliefhebbers uit Kerkrade en omstreken in al hun behoeften te kunnen voorzien, zodat zij goed voorbereid richting de pistes kunnen.”

Sfeer en service
Jumbo Golf Hockey & Wintersport Kerkrade breidt uit met 1.500 vierkante meter aan wintersportbelevenis, waardoor de totale winkelvloeroppervlakte verdubbelt. Behalve deze uitbreiding zijn de bestaande afdelingen inclusief alle oefenfaciliteiten volledig vernieuwd. “Na een periode van hard werken ben ik erg blij met hoe de winkel er nu uitziet”, zegt Celine Laumann van Jumbo Golf Hockey & Wintersport Kerkrade. “Behalve dat de superstore ideaal geschikt is voor het uitproberen van onze producten, proef je ook echt de sfeer van de verschillende sporten die wij vertegenwoordigen. Dit geldt ook zeker voor de nieuwe wintersportafdeling, die we geheel in thema zullen openen. Ik heb zin in de opening en om vanaf dat moment onze bezoekers de ultieme ervaring te bezorgen. Ons servicegerichte team is er klaar voor.”

Over Jumbo Sports
De superstores van Jumbo Golf Hockey & Wintersport vallen onder de verzamelnaam Jumbo Sports. De naam van de winkel vertelt op welke takken van sport ze zich richten. Alle winkels zijn voorzien van de bekende Jumbo Golf Hockey & Wintersport-formule. Deze formule staat voor altijd eerlijk advies, topservice, de grootste keuze en vaste lage prijzen. Zo profiteer je bijvoorbeeld van de Europese prijscheck en biedt Jumbo Sports (altijd gratis) maatwerk. Omdat we er zeker van zijn dat we zorgen voor de beste oplossing, geven we je een 60 dagen tevredenheidsgarantie. Kijk voor meer informatie op: www.jumbosports.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht