Industry Wire

Geplaatst door Juniper

Juniper Networks introduceert nieuw partnerniveau Elite Plus en vernieuwd zijn partnerprogramma

Schiphol-Rijk, 2 december 2021 Juniper Networks, leverancier van veilige, door AI aangestuurde netwerken, kondigt vandaag verbeteringen aan van zijn wereldwijde Juniper Partner Advantage Program (JPA). Met ingang van 1 januari 2022 voorziet dit programma in een nieuw partnerniveau en een modern platform voor samenwerking op verkoopgebied. Het JPA 2022-programma biedt daarnaast een rijkere trainingservaring, zodat partners hun kennis van de oplossingen van Juniper sneller kunnen uitbreiden en hun kansen voor zakelijke groei kunnen vergroten.

De afgelopen jaren is gebleken dat netwerken belangrijker zijn dan ooit tevoren. Netwerkbeheerders staan voor een tweeledige opgave gesteld. Ze moeten een steeds complexere omgeving beheren en een optimale gebruikservaring waarborgen. De toewijding van Juniper Networks aan experience-first networking houdt niet op bij innovatieve technologieën die ondersteuning bieden voor alle bedrijfsaspecten. Deze door ervaringen gestuurde benadering vindt haar uiting ook in de nieuwe focus op samenwerking via het partnerprogramma. Deze zal bijdragen aan intensievere interactie met partners en hen meer kansen bieden.

JPA 2022 bouwt voort op de investeringen die Juniper de afgelopen jaren deed met de overname van Mist Technologies, 128 Technology, Apstra en Netrounds. Deze overnames droegen bij aan een recordgroei binnen alle partnersegmenten. Nieuwe verbeteringen van het platform voor partnerinteractie leggen de basis voor verdere groei, zoals uitbreidingen van de Champions-community’s voor technische en verkoopprofessionals, virtuele werkomgevingen voor samenwerking tussen de salesprofessionals van Juniper en die van partners, hogere beloningen voor verkopers en het nieuwe partnerniveau Elite Plus.

“Juniper Networks is een partnergerichte onderneming. Onze investeringen in het programma voor 2022 zullen onze sterke samenwerkingsverbanden kracht bijzetten en ons allemaal op weg helpen naar hypergroei”, zegt Gordon Mackintosh, vice president Global Channel & Virtual Sales bij Juniper Networks. “Naar onze mening hebben onze overnamestrategie en innovaties geresulteerd in een uiterst aantrekkelijk aanbod van netwerkoplossingen. We brengen deze geest van innovatie nu naar het partnerprogramma met het nieuwe Elite Plus-niveau en verbeteringen van onze community’s. Daarmee willen we in 2022 en de daaropvolgende jaren een snelle groei en expansie realiseren.”

Andere programmaverbeteringen zijn onder meer:

  • Het nieuwe partnerniveau Elite Plus: De meest toegewijde partners van Juniper komen nu in aanmerking voor een nieuw topniveau binnen het partnerprogramma: Elite Plus. Dit niveau biedt toegang tot superieure ondersteuning, investeringen, beloningen, gerichte business development en tools voor demand generation.
  • Partnercommunity’s: Het uitgebreide Champions-programma wordt aangevuld met speciale trajecten voor de technische en verkoopprofessionals van partners. Zij krijgen toegang tot mogelijkheden voor permanente educatie, virtuele salestools, een Communities-forum en werkomgevingen waarin zij kunnen samenwerken met experts van Juniper. Ze ontvangen daarnaast digitale badges en beloningen als blijk van hun succes en krijgen toegang tot demoplatforms en evenementen.
  • Virtuele sales pods: De samenwerking tussen Juniper en zijn partners is van cruciaal belang voor wederzijds succes. Nieuwe virtuele sales pods bieden een gedeelde werkomgeving waarin partners en experts van Junipers in real time kunnen communiceren over accounts, verkoopinitiatieven en andere zaken. Dit draagt bij aan kortere verkoopcycli en hogere conversiepercentages.
  • Een nieuw Learning Academy-platform: Ter ondersteuning van de community’s en verkoopsamenwerkingen zal de Learning Academy dienen als bron van nieuwe content en webinars om partners te informeren en hen in staat te stellen om sneller succes te boeken.
  • Incentives: Voortbouwend op de robuuste investeringsstrategie van 2021 zal Juniper partners belonen voor deals met bestaande en nieuwe klanten en boosters bieden op software en voor Elite Plus-partners.

Het partnerprogramma van Juniper Networks gaat op 1 januari 2022 van kracht.

Aanvullende informatie

Over Juniper Networks
Juniper Networks is toegewijd aan het drastisch vereenvoudigen van netwerkoperaties en het stimuleren van superieure ervaringen voor eindgebruikers. Onze oplossingen bieden toonaangevende inzichten, automatisering, beveiliging en AI om echte bedrijfsresultaten te behalen. Wij zijn van mening dat het mogelijk maken van verbindingen ons dichter bij elkaar zal brengen en ons allen in staat zal stellen om ‘s werelds grootste uitdagingen op het gebied van welzijn, duurzaamheid en gelijkheid op te lossen. Meer informatie is te vinden op Juniper Networks (www.juniper.net) of neem contact op met Juniper op TwitterLinkedIn en Facebook.

Juniper Networks, het Juniper Networks logo, Juniper, Junos, en andere hier vermelde handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van Juniper Networks, Inc. en/of zijn filialen in de Verenigde Staten en andere landen. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaars.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht