Industry Wire

Geplaatst door Kepler Vision Technologies

Kepler Vision Technologies kondigt verdere internationale uitbreiding aan naar Frankrijk

Amsterdam, 10 november 2022 – Kepler Vision Technologies – een wereldleider in de ontwikkeling van op visie gebaseerde menselijke activiteitsherkenningssoftware – kondigde vandaag een samenwerking aan met de Franse geïntegreerde dienstverlener TELEGRAFIK waarbij haar computer vision software zal zorgen voor het welzijn van de bewoners van een zorginstelling in L’Isle-d’Abeau, Frankrijk.

De Kepler Night Nurse-oplossing van Kepler Vision is een op computer vision gebaseerd systeem voor de detectie van lichaamstaal. Door machine learning training en computer vision te combineren, is Kepler Night Nurse in staat om valpartijen, ongemak bij de patiënt en abnormaal gedrag te detecteren en het verplegend personeel te waarschuwen zodat zij onmiddellijk kunnen reageren. Deze technologie overtreft bewegingssensoren, bedmatten en draagbare bewakingssystemen met een factor 1.000 door het aantal valse alarmen en de onnodige belasting van het verplegend personeel te verminderen.

Telegrafik is het platform voor verbonden oplossingen voor gezond ouder worden. Gebouwd om ouderen en kwetsbare mensen te beschermen, verlies van autonomie te voorkomen en professionele zorgverleners in alle zorgomgevingen te informeren en te coördineren. Het biedt een uniek platform voor alle connected oplossingen die essentieel zijn voor Aging Well aan fabrikanten en integratoren die het leven van hun zorgverleners willen verbeteren, waaronder oplossingen voor valdetectie, innovatieve hulp op afstand met actimetrie, connected bedden, medische monitoring op afstand, consultatie op afstand en expertise op afstand.

Dr Harro Stokman, CEO en oprichter van Kepler Vision zei: “Haar positie als marktleider in het integreren van zorgtechnologieën maakt haar de perfecte partner om de deugden van de Kepler Night Nurse oplossing uit te dragen – waardoor het voor verzorgingshuizen en medische instellingen veel gemakkelijker wordt om te profiteren van de voordelen die wij bieden op het gebied van patiëntenzorg en werkdruk van het personeel.”

Carole Zisa-Garat, CEO van Telegrafic zei: “Kepler Night Nurse is een uitstekende aanvulling op onze reeks beschikbare zorgoplossingen, en het gebruik ervan in de eerste uitgeruste faciliteiten zal onderstrepen hoe nuttig en gebruiksvriendelijk het systeem is voor het zorgpersoneel – vooral wanneer het samenwerkt met de gevestigde praktijken van de zorginstelling. We zijn zeer onder de indruk van het potentieel van Kepler Vision om het leven van zowel patiënten als personeel in zorgomgevingen te verbeteren en kijken ernaar uit om nauw met hen samen te werken bij zowel deze lopende implementatie als om de oplossing in de toekomst naar meer instellingen te brengen”.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht