Industry Wire

Geplaatst door Blinker BV

Kinderkleding-tekoop.nl kiest Blinker voor conversieverhoging

Zoetermeer, 23 september ’11 – Voormalig Zoomio klant Kinderkleding-tekoop.nl wilde zo snel mogelijk aan de slag met een betrouwbare en gebruiksvriendelijke e-mail marketingoplossing. De webshop had op De Marketing Dagen ’11 voor het eerst contact met e-mail marketingbedrijf Blinker. Enige tijd later was Blinker de partij die de webshop er op attendeerde dat Zoomio failliet was. De eerste stap naar een nieuwe e-mail marketingpartner was gezet.

Omdat Zoomio failliet was, moest er snel geschakeld worden om de e-mail campagnes van Kinderkleding-tekoop.nl zonder problemen voort te zetten. De webshop was al bekend met het e-mail marketingbedrijf Blinker en zijn producten en diensten. Door de snelle service van Blinker kon de webshop al binnen twee werkdagen aan de slag met zijn e-mail marketingactiviteiten.

Doelstellingen
Kinderkledingtekoop.nl maakt gebruik van de meest geavanceerde e-mail marketingoplossing MailPlus Campaigns. Met het gebruik van deze oplossing kan de webshop gemakkelijk a/b tests doen, de doelgroep gesegmenteerd benaderen en geautomatiseerde campagnemailings verzenden Het doel is om zoveel mogelijk conversie uit de e-mail campagnes te halen. Dit probeert de webshop te bereiken door veel a/b tests te doen.

Doelgroep
Kinderkleding-tekoop.nl communiceert dagelijks met de dagaanbieding. Daarnaast wordt de nieuwsbrief, met nieuwe acties en leuke nieuwtjes, elke drie dagen verzonden. De doelgroep zijn voornamelijk vaders en moeders van kinderen tot 16 jaar.

Ervaringen tot nu toe
“Tot nu toe zijn de ervaringen erg positief. Door de snelle schakeling ontkom je er niet aan dat je nog tegen zaken aanloopt. Deze punten zijn goed en snel door Blinker opgepakt.”, vertelt Mike van de Wege, onderdirecteur.

Over Kinderkleding-tekoop.nl & Blinker
Kinderkleding-tekoop.nl is sinds 2007 de webwinkel van ’t Elfje Baby en Jeugdmode. Zij verkopen baby-, kinder- en feestkleding in de maten 50 t/m 188. Kinderkleding-tekoop.nl voert nu zo’n 110 topmerken en wil het assortiment steeds weer verbeteren en uitbreiden. Kijk voor meer informatie op www.kinderkleding-tekoop.nl.

Blinker is een e-mail marketing service provider en helpt organisaties om e-mail marketing succesvol in te zetten. Dit doet Blinker met de krachtige en gebruiksvriendelijke e-mail marketingoplossing MailPlus, kennis en een breed scala aan diensten. Meer informatie over Blinker en MailPlus is te vinden op www.blinker.nl of bel 079 – 363 70 60.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht