Industry Wire

Geplaatst door Knaken Cryptohandel BV

KNAKEN EN OARO LANCEREN STRATEGISCH PARTNERSCHIP VOOR TOPASSING VAN BLOCKCHAIN VOOR TOEGANGSTECHNOLOGIE IN STADIONS

Rotterdam, Nederland – Als voorloper in de cryptomarkt, heeft Knaken de handen ineengeslagen met OARO, specialisten in digitale identificatie en toegangscontrole, om een strategisch partnership aan te gaan. Samen zetten wij geavanceerde crypto- en identificatietechnologieën in om de ervaring van stadionbezoekers te transformeren. Het doel? De veiligheid en toegankelijkheid van stadions verbeteren en tegelijkertijd een nieuw tijdperk van financiële technologie binnen de sport- en entertainmentindustrie inluiden.

IMPACT OP DE SPORT- EN EVENTINDUSTRIE

“De combinatie van onze cryptotechnologie met de digitale toegangsoplossingen van OARO opent nieuwe mogelijkheden voor de sportindustrie en zet een nieuwe standaard voor toekomstige evenementen,” aldus Ronald Jonkers, CEO van Knaken, die overtuigd is van de revolutionaire impact van het partnership.

Ariano Hernandez, President & CTO van OARO, beaamt dit: “Samen vormen we de toekomst van event experience. Deze samenwerking met Knaken betekent een herdefiniëring van fan experience, waarbij stadiontoegang naadloos, sneller en veiliger dan ooit tevoren wordt.”

EXPANSIE EN TOEKOMSTPLANNEN

Het initiatief streeft ernaar om minstens de helft van de Nederlandse clubs te betrekken en de technologieën ook in Spanje uit te breiden, waar OARO reeds succesvolle partnerships heeft met vooraanstaande organisaties in de sport en de luchtvaart, zoals de Spaanse voetbalbond en Air Canada.

“We zijn enthousiast over de potentie om niet alleen de stadionveiligheid te verbeteren maar ook onze innovatieve betaaloplossingen, zoals Settle, te introduceren. Dit zou de interactie van fans met hun favoriete sportlocaties compleet kunnen veranderen,” voegt Erik Hollander, CCO van Knaken, toe.

Nacho España, VP van Sales bij OARO, verduidelijkt: “Dit partnership is een unieke samensmelting van identiteitsbeheer en financiële technologie. We creëren een veilige en aangename omgeving voor iedereen die het stadion bezoekt.”

STRATEGISCHE SAMENWERKINGSVERBANDEN

Knaken en OARO beloven stadions te voorzien van de slimste oplossingen voor veiligheid en toegankelijkheid, waarbij de rol van crypto cruciaal zal zijn. Bovendien is dit partnership goed voorbereid op toekomstige financiële regelgeving binnen de Europese sportwereld, met een focus op volledige compliance en paraatheid.

Een interessant onderdeel van deze samenwerking is de mogelijke drie-partijen-overeenkomst met de ticketpartner van een toonaangevende Nederlandse voetbalclub, waarbij expertise en waarden samenkomen, met een sterke focus op technologische innovatie, betrouwbaarheid en toewijding aan service.

Deze samenwerking is gebaseerd op gemeenschappelijke principes die resoneren met de filosofie van enkele van de meest prestigieuze voetbalclubs ter wereld. Het draait allemaal om innovatie, klantgerichtheid en het creëren van een veiligere, meer toegankelijke sportervaring voor fans wereldwijd.

OVER OARO

Gespecialiseerd in geavanceerde digitale identificatie en toegangsbeheer, staat OARO voorop in beveiligingstechnologie. Ze dienen sectoren variërend van sport tot luchtvaart en zetten zich in voor het creëren van veilige, gebruiksvriendelijke omgevingen. Hun technologie verhoogt niet alleen de beveiliging maar verbetert ook de operationele efficiëntie en de algehele gebruikerservaring, en baant de weg voor de toekomst van toegangscontrole en identiteitsverificatie.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht