Industry Wire

Geplaatst door KnowBe4

KnowBe4 sluit nieuw partnerschap met Claranet

Utrecht, 26 maart 2020 – KnowBe4, leverancier van ’s werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, breidt zijn wereldwijde partnernetwerk uit dankzij een partnership met Claranet, expert in IT-infrastructuur en gespecialiseerd in het verzorgen van geïntegreerde IT-oplossingen op maat voor organisaties waar continuïteit van processen afhankelijk is van IT. Het KnowBe4-partnerprogramma ondersteunt een wereldwijd netwerk van resellers, VAR’s, MSP’s en MSSP’s. KnowBe4 ondersteunt hierin met pre-, post-sales en technische ondersteuning.

Jeffrey de Graaf, Managing Director EMEA van KnowBe4: “Claranet is een toonaangevende speler in de internationale markt. Met hun kennis en kunde beschermen zij tal van klanten. Door de toevoeging van de security-producten van KnowBe4 aan het portfolio van geïntegreerde IT-oplossingen verrijken zij de weerbaarheid van de mens-factor binnen het cybersecurity-landschap. Dit maakt Claranet tot een krachtige partner voor KnowBe4”.

Wiebe Nauta, Managing Director van Claranet Benelux is enthousiast over het partnership: “We zitten in de overgang van het besef dat technische maatregelen alleen niet voldoende zijn voor een goede databeveiliging. Het volgende doelwit voor de cybercriminelen zijn de medewerkers, en dus is awareness van groot belang. In KnowBe4 hebben we een professionele partner met jarenlange ervaring op dit gebied waardoor we een breed scala aan trainingen kunnen leveren aan onze klanten.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht