Industry Wire

Geplaatst door Provincie Drenthe

Kom naar de International City Retail Experience

Op 5 april vindt in De Tamboer in Hoogeveen de International City Retail Experience 2018 plaats. Tijdens het congres wordt ingegaan op de vraag hoe winkelkernen en binnensteden weer vitaal kunnen worden. Ook de provincie Drenthe maakt deel uit van het programma.

Het congres is de afsluiting van RetaiLink, een Europees programma van UrbACT waarin negen middelgrote steden innovatieve strategieën hebben ontwikkeld voor vitale binnensteden. Nederland loopt binnen Nederland voorop als het gaat om een aanpak rond de uitdagingen van retail. Staatssecretaris Mona Keijzer geeft in het ochtendprogramma uitleg over de Nationale Retailagenda. Henk Brink, gedeputeerde in de provincie Drenthe, vertelt over de Drentse aanpak en de rol van de provincie bij het toekomstbestendig maken van stadscentra en dorpskernen. In het middagprogramma gaat de provincie in een deelsessie hier nader op in.

De International City Retail Experience 2018 is een absolute aanrader voor Europese retailers, overheden, city managers, vastgoedeigenaren, en andere belanghebbenden van stadscentra en retailgebieden.

Meer info

Op de website van International City Retail Experience 2018 staat een overzicht van de sprekers, het programma en heel veel meer informatie. Inschrijven kan via deze aanmeldpagina. Geef u snel op en profiteer van de korting!

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht