Industry Wire

Geplaatst door ICT informatiecentrum

‘Komt een CEO bij de IT dokter’ nog altijd succesvolste IT boek

Al 5 jaar is het boek ‘Komt een CEO bij de IT dokter’ één van de meest gelezen boeken over IT projecten. Dat is niet alleen omdat het boek onderdeel is van iedere gratis bedrijfssoftware box, ook de losse verkoop blijft hoog. In mei 2024 is deze uitgave van het ICT informatiecentrum zelfs het hoogst genoteerde IT boek in de Managementboek top 100.

Waarom IT projecten mislukken en hoe dat te voorkomen is
In het boek beschrijft auteur Wolter Toet op een zeer herkenbare manier waarom veel softwareprojecten en andere IT projecten mislukken of niet het gewenste resultaat opleveren. Dat is niet alleen bij grote organisaties of overheden zo, maar ook bij het mkb. Het boek benoemt de oorzaken hiervan, legt uit hoe de symptomen van een dreigende mislukking op tijd herkend kunnen worden, hoe fouten te voorkomen zijn en hoe IT projecten op de beste manier aanpakt kunnen worden. Het boek is gericht op iedere eindbeslisser, manager of medewerker die betrokken is bij het starten en uitvoeren van IT projecten. Lees meer over het boek op https://www.ictinformatiecentrum.nl/komt-een-ceo-bij-de-it-dokter

ICT informatiecentrum
Het ICT informatiecentrum is een onafhankelijk kennisplatform over zakelijke ICT toepassingen. Met websites zoals ICTleveranciers.nl, ICTkennishub.nl en ICTboekensite.nl en daarnaast nieuwsbrieven, boeken en andere eigen media bereikt het platform jaarlijks meer dan 200.000 zakelijke beslissers. Belangrijke thema’s zijn bedrijfssoftware, digitalisering, dataoplossingen, artificial intelligence, softwareontwikkeling en IT beheer.

Meer informatie:
ICT informatiecentrum, Doorn
(030) 227 21 20
info@ictinformatiecentrum.nl
ICTinformatiecentrum.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht