Industry Wire

Geplaatst door LANCOM Systems

LANCOM uitgeroepen tot VPN-kampioen in PUR-onderzoek

In het nieuwste gebruikersonderzoek “Professional User Rating Security Solutions (PUR-S)” komt de Duitse netwerkleverancier LANCOM Systems naar voren als duidelijke leider. Na 2017, 2018 en 2019 is dit de vierde keer op rij dat LANCOM wordt uitgeroepen tot ‘Champion’ in de categorie “Virtual Private Network (VPN)”. Het onderzoek is uitgevoerd door de analisten van techconsult.

Het onderzoeks- en analistenbureau techconsult heeft voor dit onafhankelijke gebruikersonderzoek in het najaar van 2019 meer dan tweeduizend online interviews met IT-managers afgenomen. Daarin zijn alle belangrijke security-leveranciers die in Duitsland actief zijn meegenomen.

LANCOM heeft met een duidelijke voorsprong de hoogste positie onder de VPN-fabrikanten weten te bemachtigen, dankzij de uitgebreide portfolio aan netwerkbeveiligings-oplossingen voor het verbinden van meerdere locaties. Gebruikers waarderen vooral de prestaties van routers, gateways en clients. Ze waren ook onder de indruk van de prestaties, de betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van de oplossing. De onderzochte bedrijven gaven verder hoge cijfers voor het verlichten van de taken van de IT-afdeling en de gerelateerde efficiëntere werkprocessen. Het resultaat is dat LANCOMs VPN-oplossingen zonder meer worden aanbevolen en dat vervolgaankopen een veilige keuze zijn.

Ook bij de beoordeling van de leveranciers had LANCOM een duidelijke voorsprong op de concurrentie. Gebruikers waarderen LANCOM vooral voor zijn inzet op het gebied van duurzaamheid (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Zij gaven het bedrijf hoge cijfers voor maatschappelijke betrokkenheid en de bedrijfscultuur. Bovendien beschikt LANCOM over een groot netwerk van verkooppartners, een zeer competente verkoopafdeling en het vermogen om gepersonaliseerde oplossingen aan te bieden.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht