Industry Wire

Geplaatst door Landal GreenParks

Landal GreenParks brengt vakantiewereld in beeld met Go Pro Fusion

Vandaag lanceert Landal GreenParks de nieuwe zomercampagne op social media voor Nederland en België. Door gebruik te maken van een videotechniek met globe effect, wordt een 360 graden video gevormd tot een wereldbol [Video: https://vimeo.com/333301519]. Hiermee inspireert het merk fans en nieuwe gasten om de zomer op een van de parken middenin de natuur te beleven.

Inspiratie en diversiteit

“Bij Landal GreenParks is zoveel te ontdekken, dat willen we graag laten zien. Door de techniek die we voor de video hebben gebruikt kunnen we op een vernieuwende en opvallende manier de doelgroep meenemen in de wereld van onze parken die middenin de natuur liggen. Je bekijkt de vakantie dus letterlijk door de ogen van onze gasten.” aldus Simone Lopulisa, online media en sales specialist bij Landal GreenParks.

Nieuwe techniek

In de online video volgen we een gezin een dag op één van de parken van Landal GreenParks. Door gebruik te maken van de GoPro Fusion wordt de traditionele manier van een video maken losgelaten en ligt het filmen in de handen van de familie. Daardoor is de video letterlijk dichterbij en wordt de kijker meegenomen in de vakantiewereld van en door gasten.

Benieuwd? Bekijk hem hier https://landalsocialgame.nl

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht