Industry Wire

Geplaatst door Lantech

Lantech ontzorgt netwerkbeheer van klanten dankzij nieuw Network-as-a-Service concept

Lantech kondigt vandaag een nieuwe Network-as-a-Service aan. Dankzij deze dienst kunnen organisaties op een schaalbare en eenvoudige manier hun netwerkinfrastructuur zowel beheren als beveiligen op basis van een flexibele prijs per maand. Dit nieuwe concept is ontwikkeld voor on-premise, hybride en volledige Cloud gebaseerde infrastructuren.

Het Network-as-a-Service concept is speciaal ontwikkeld voor organisaties die het beheer van hun infrastructuur liever uitbesteden aan een specialist. De dienst neemt alle aspecten rondom netwerkbeheer uit handen. Denk hierbij aan het mitigeren van het netwerk, 7×24 monitoring, detectie, response, het beheer van security incidenten en het uitvoeren van wijzigingen. Organisaties hebben hierdoor geen omkijken meer naar hun infrastructuur.

Vanuit het Network en Security Operations Center (NSOC) worden alle netwerkcomponenten 7 dagen per week en 24 uur per dag gemonitord. Hierdoor kunnen storingen snel worden opgelost en potentiële dreigingen, zoals een DDoS aanval of data lek, worden voorkomen. Bovendien krijgen klanten hun eigen service manager toegewezen, zodat zij een vast aanspreekpunt hebben voor alle operationele zaken. De service manager is tevens single-point-of-contact voor derde partijen. Hierdoor hoeft men zich niet bezig te houden met bijvoorbeeld garantieafhandeling of bekabeling, maar besparen ze tijd om zich te focussen op hun corebusiness. Om zoveel mogelijk transparantie te bieden wordt er een periodiek overzicht gegeven met alle SLA-aspecten, de belangrijkste trends en risico’s en een rapport over de klanttevredenheid- en gebruikersperceptie.

“Dankzij Lantech Networks-as-a-Service krijgen onze klanten gegarandeerd een optimaal werkend netwerk voor al hun huidige en toekomstige business behoeften,“ aldus Sebastiaan Kors, directeur bij Lantech. “Dankzij onze jarenlange kennis, ervaring en certificeringen is onze Network-as-a-Service geschikt voor infrastructuren van de meest gangbare merken zoals Cisco, HP, Aruba, Dell, Aerohive Networks en Palo Alto Networks. Hierdoor hoeven er geen nieuwe investering worden gedaan als de bestaande netwerkcomponenten nog niet zijn afgeschreven. Lantech Network-as-a-Service is bovendien geschikt voor zowel fysieke, virtuele, on-premise, hybride en volledige Cloud omgevingen.”

Lantech Network-as-a-Service wordt aangeboden tegen een vast tarief per maand voor alle benodigde beheerwerkzaamheden. Bovendien is het mogelijk om maandelijks eenvoudig op- en af te schalen, zodat het netwerk kan meegroeien met de organisatie. Indien gewenst kan er gekozen worden om alle kosten op te nemen in het maandbedrag, zoals aanschafkosten voor hardware, software en andere licenties.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht