Industry Wire

Geplaatst door LECTRIC

LECTRIC realiseert website MonChou

Kookplatform
De nieuwe website is een inspirerend kookplatform voor MonChou productinformatie, het assortiment, recepten, uitnodig functie, informatie over acties en voor aanmelding als MonChou friend. Na de zomer zal een tweede hoofdrelease gerealiseerd worden, met een gepersonaliseerd kookboek en een boodschappenlijst.

Sparen met MonChou
Een uniek element is het MonChou For You spaarprogramma. Binnen MonChou for You worden gebruiksmomenten en -mogelijkheden gecreëerd voor en door gebruikers, door gebruikers ideeën te laten opdoen van MonChou en elkaar, en door in te spelen op de behoefte aan (h)erkenning van hun kookkunsten. Hiertoe biedt MonChou for You de gebruikers toegang tot een receptenbank, nieuwsbrieven met kook- en serveertips, maandelijkse receptenwedstrijden en een spaarprogramma waarmee gespaard kan worden voor uniek MonChou kookgerei en kookworkshops.
E-mail marketing
Yourzine is een onderdeel van LECTRIC en zij verzorgt de e-mail marketing rondom de MonChou website.

MonChou For You is ontwikkeld door LECTRIC Internetoplossingen in samenwerking
met M-Wise.

Over LECTRIC Internetoplossingen
LECTRIC heeft naast MonChou tevens de website gerealiseerd van onder andere www.campina.nl, www.mona.nl, www.vifit.nl, www.optimel.nl, www.joyvalle.be en www.smoothie.nl.

LECTRIC is een full service internetpartner die zich richt op informatie-uitwisseling en communicatie tussen mensen en organisaties, gebruikmakend van internettechnologie. LECTRIC adviseert, ontwikkelt, implementeert en leidt op. Voor meer informatie, kijk op www.lectric.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht