Industry Wire

Geplaatst door Ingram Micro

Liquidware is verkrijgbaar via Ingram Micro B.V.

Utrecht, 3 december 2020 – Met gepaste trots kondigt Ingram Micro aan dat Liquidware aan het portfolio is toegevoegd en vanaf heden beschikbaar is. Liquidware, opgericht in 2009, is een pionier in de ontwikkeling van desktopvirtualisatie-oplossingen die een aanvulling zijn op toonaangevende platforms, waaronder Citrix® Virtual Desktops and Apps (voorheen XenApp/XenDesktop) VMware® Horizon, Amazon® WorkSpaces, fysieke en Microsoft® WVD, en RDSH-desktops en in de cloud gehoste desktops op Amazon, Google en Azure.

Ingram Micro zal starten met de Adaptive Workspace Management-oplossing. Deze oplossing bestaat uit drie onderdelen: Environment Management – Application Layering – Monitoring & Diagnostics. Liquidware presenteert een roadmap voor het leveren van moderne werkplekken voor organisaties die een digitale transformatie ondergaan middels de drie oplossingen. De Adaptive Workspace Management (AWM)-suite van Liquidware kan de uitbouw van een flexibel, hybride platform en cloudinrichting voor werkruimte ondersteunen. De AWM-oplossingen van Liquidware, waaronder ProfileUnity, Stratusphere UX en FlexApp, bieden bedrijven een efficiënte, kosteneffectieve aanpak voor het leveren van computerresources aan hun personeel.

ProfileUnity biedt beleids-, profiel- en beveiligingsbeheer waardoor overdraagbaarheid over alle Windows OS-werkruimten mogelijk is, evenals fysiek, RDS, virtueel en cloud. FlexApp Layering levert applicaties direct bij het opstarten, bij het inloggen of on-demand met de exclusieve PackageOnce-, FastPackaging- en Click-to-Layer-functies. Stratusphere UX biedt gedetailleerde statistieken ter ondersteuning van een optimaal hybride werkruimte-image en infrastructuurontwerp, evenals snelle diagnostiek en probleemoplossing.

“De samenwerking met Liquidware sluit naadloos aan op onze Modern Workplace strategie en is een belangrijke toevoeging aan ons Software & Cloud portfolio”, aldus Niels Groenhuizen, Business Unit Manager bij Ingram Micro. “Dankzij Liquidware kunnen we betere ondersteuning bieden aan onze partners als het gaat om de digitale transformatie in de markt, wat vooral in deze tijd een belangrijk onderwerp is. Liquidware biedt platformonafhankelijke oplossingen waarmee partners en eindgebruikers de volgende stap kunnen zetten in hun Workspace optimalisatie-strategie. We kunnen onze partners hiermee een completer portfolio aanbieden dat reageert op de snelle veranderingen in hun go-to-market-strategie. Onze sales en Technical Advisory teams gaan onze partners assisteren bij business case assessments, technical enablement, sales enablement en ook marketing enablement.”

“Na vier jaar Land & Expand en het vergroten van onze footprint binnen zowel overheid als de zorgsector in Nederland, is de tijd aangebroken om onze vleugels verder te spreiden”, zegt Morteza Esteki, VP Sales bij Liquidware. “We gaan ons partnerecosysteem verder uitbreiden en benutten. Door de ontwikkelingen van de afgelopen maanden is het nog eens duidelijker geworden dat we in een user-centric tijdperk leven en werken. Een tijdperk waarin de eindgebruiker centraal staat en IT een enabler moet zijn. Dit jaar hebben bedrijven honderden ‘thuis’-kantoren erbij gekregen; voor IT is het nog crucialer geworden om in control te blijven door inzicht te creëren en kwaliteit van de dienstverlening te blijven waarborgen. Proactief beheer van Workspaces is essentiëler dan ooit. Liquidware helpt met zijn oplossingen in deze digitale transformatie. Door toenemende behoefte bij onze partners zijn we een strategisch partnership aangegaan met Ingram Micro, zodat we kunnen inspelen op de behoefte van de markt, maar ook van het partnerecosysteem. De komende weken worden door beide teams gebruikt om de partnerplannen te maken voor 2021. Zo bundelen we onze kennis en krachten en kunnen we met ingang van het nieuwe jaar onze partners nog beter ondersteunen. Alleen samen zijn we sterker!”

# # #

Over Ingram Micro Cloud

Ingram Micro is een master cloud service provider (mCSP), die partners en professionals toegang biedt tot een wereldwijde marktplaats, expertise, oplossingen en programma’s die het mogelijk maken dat bedrijven cloud technologieën gaan configureren, leveren en beheren met vertrouwen en gemak. Bezoek voor meer informatie onze website www.ingrammicrocloud.nl

Over Ingram Micro

Ingram Micro helpt ondernemingen de belofte van technologie te realiseren. Geen ander bedrijf levert het complete spectrum aan wereldwijde technologie- en supply chain services aan partners over de hele wereld. Ingram Micro’s mondiale infrastructuur en diepgaande expertise in technologieoplossingen, supply chain, cloud en mobility stellen zijn business partners in staat efficiënt en succesvol te opereren in de markten die zij bedienen. Ongeëvenaarde flexibiliteit, diepgaande kennis van de markt en betrouwbaarheid, die het resultaat zijn van decennia aan hechte relaties, maken Ingram Micro uniek en toonaangevend. Ontdek hoe Ingram Micro u kan helpen de belofte van technologie te realiseren. Bezoek www.ingrammicro.nl.

Over Liquidware

Liquidware is aanbieder van de enige Adaptive Workspace Management-oplossing die organisaties

met Windows-omgevingen in staat stelt om eindgebruikers snel en probleemloos te onboarden of

over te zetten naar een nieuw platform. Een organisatie die gebruikmaakt van fysieke desktops kan met een combinatie van Liquidware, een effectieve planning en een oplossing als Amazon WorkSpaces, Windows Virtual Desktops of Citrix Virtual Apps and Desktops medewerkers op eenvoudige en veilige wijze laten thuiswerken als de situatie daarom vraagt. Als de oplossingen van Liquidware worden gebruikt in combinatie met remote desktops, virtuele desktops of cloudgebaseerde desktops kunnen gebruikers binnen enkele seconden na hun eerste aanmelding op de nieuwe workspace-omgeving productief aan de slag gaan. Dit draagt bij aan optimale bedrijfscontinuïteit en zorgt ervoor dat gebruikers beschikken over alle functionaliteit die ze nodig hebben om hun taken te volbrengen. In het huidige onzekere klimaat kan een vertrouwde en gebruiksvriendelijke workspace werknemers een zekere mate van comfort bieden terwijl ze wennen aan het nieuwe normaal van thuiswerken. Alle oplossingen van Liquidware maken deel uit van Liquidware Essentials.

Een suite van management-softwareoplossingen die organisaties helpt om beheer van werkplekken van reactief naar proactief te krijgen. Bezoek www.liquidware.com voor meer informatie.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht