Industry Wire

Geplaatst door LiteBit

LiteBit voor tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste cryptobroker

Rotterdam, 30 oktober 2020 – LiteBit heeft voor het tweede jaar op rij de titel ‘beste cryptobroker’ in de wacht gesleept tijdens de CashCow Awards. Het cryptoplatform heeft de prestaties te danken aan de particuliere beleggers die met een meerderheid voor LiteBit kozen in de categorie Beste Cryptobroker. De prijs wordt vandaag uitgereikt in een online editie van de Beleggersfair.

LiteBit kon op de meerderheid van de stemmen rekenen en liet daarmee de andere genomineerde partijen achter zich. De cryptobroker ziet de prijs als een kroon op haar harde werk. Olivier van Duijn, CEO van LiteBit: “Dat we deze prijs voor de tweede keer winnen in een bijzonder jaar als 2020 is extra speciaal. Niet alleen vanwege de coronacrisis, maar ook omdat wij het afgelopen jaar achter de schermen flink hebben geïnvesteerd in onze gebruikers in Europa. Het platform is al sneller, persoonlijker en makkelijker geworden en er komt volgend jaar nog veel meer aan. De handel in cryptocurrencies is niet meer weg te denken en groeit ieder jaar. Toch is het voor veel mensen nog iets spannends. Wat is het, hoe werkt het, waar kun je dit het beste doen, is het veilig? Op die vragen probeert LiteBit zo goed mogelijk antwoord te geven. We willen het meest klantvriendelijke en betrouwbare platform in Europa zijn. Mooi dat beleggers dat zien en waarderen.”

Veilig, simpel en persoonlijk
Prijzen winnen is geen doel op zich, maar de titel is voor LiteBit wel een extra erkenning voor het voorop stellen van de klant. In heel Europa wordt het platform LiteBit.eu en de app dagelijks gebruikt en staat het Customer Support team 24/7 klaar voor vragen en ondersteuning in de eigen taal. “Zo maken we de stap naar crypto voor iedereen met interesse makkelijker, veilig en persoonlijker. Ons doel is dan ook om het leidende Europese cryptoplatform te zijn, niet alleen voor de mensen die al in crypto handelen, maar voor iedereen”, aldus Van Duijn. Eerder dit jaar vernieuwde LiteBit haar website en app, waardoor het nog veiliger en makkelijker is om te traden. Ook worden achter de schermen voorbereidingen getroffen voor registraties in verschillende Europese landen, die de betrouwbaarheid van de broker verder onderstrepen.
De CashCow Awards, een initiatief van Cash Magazine, cashcow.nl en beleggersclub Bull UP, worden vandaag voor het vijfde jaar op rij uitgereikt. Beleggers konden hun stem uitbrengen op in totaal tien categorieën. Het was de tweede keer op rij dat er een prijs werd uitgereikt in de categorie ‘Beste Cryptobroker’.

Over LiteBit
LiteBit is het platform waar handelen in crypto veilig, simpel en persoonlijk is. Het streven is het meest klantvriendelijke en betrouwbare platform te zijn in Europa. LiteBit ondersteunt beleggers bij het kopen, verkopen en beheren van crypto, zoals Bitcoin, Ethereum en +50 andere coins. Het Customer Support team staat dag en nacht voor LiteBit’s vele gebruikers en potentiële nieuwe klanten klaar.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht