Industry Wire

Geplaatst door Content Icons, onderdeel van ACE

Liz Peetoom wordt managing director Content Icons

Amsterdam, 12 februari 2024 – Vanaf deze maand neemt Liz Peetoom het managing director stokje over van Sara Rottenberg, oprichtster van influencer marketing bureau Content Icons. Ook is Peetoom ingestapt als aandeelhouder van ACE. Ze wordt in de nieuwe rol verantwoordelijk voor het talentennetwerk en de verdere integratie van Content Icons met de andere bureaus binnen ACE. Rottenberg doet een stap terug uit de dagelijkse operatie en blijft aan als adviseur van Content Icons en aandeelhouder van ACE.

Content Icons is in 2019 opgericht door de toen 22-jarige Rottenberg. Het bureau was een van de eersten die inzette op co-creatie tussen merken en creators. Waarbij het haar influencers/talenten actief inzet bij de ontwikkeling van creatieve content oplossingen voor merken. Content Icons werkt met een breed scala aan eigen gerenommeerde talenten als Rianne Meijer, Romee Strijd en Jutta Leerdam, voor merken als DIOR, Zalando, H&M, Unilever en Hugo Boss.

Liz Peetoom, Managing Director bij Content Icons: “In 2022 is Content Icons onderdeel geworden van ACE. Sinds deze stap zijn we naast een boutique talent management bureau ook creatief en strategisch partner voor merken op het gebied van influencer marketing. Hierin werken we nauw samen met de andere bureaus binnen ACE, en zetten we creators vanaf de start aan tafel bij klanten. Denk bijvoorbeeld aan het succesvolle Magnum festival, dat we samen met ACE-bureau Glasnost hebben neergezet. We zien de markt professionaliseren en daarbij ook de rol van creators. Hun betrokkenheid is belangrijker dan ooit tevoren voor merken om onderscheidende en authentieke campagnes uit te rollen. Ik heb onwijs veel zin in deze nieuwe stap binnen Content Icons en ACE, en ben Sara enorm dankbaar voor deze mooie kans!”

Sara Rottenberg, oprichter Content Icons: “Na 5 jaar leidinggeven aan Content Icons draag ik vol vertrouwen en trots het stokje over aan mijn ride or die; Liz Peetoom. Liz is vanaf de start bij Content Icons werkzaam en we zijn naadloos op elkaar ingespeeld. We doen vrijwel alles samen; Liz is steengoed in het leiden van de dagelijkse operatie en ik richt me meer op nieuwe ontwikkelingen en kansen in de markt. Ik blijf ondanks mijn stap terug uit de operatie nauw betrokken bij Content Icons en ACE. Ik verblijf momenteel in NYC om me te focussen op internationale kansen.”

Over Content Icons
Content Icons is een influencer marketing bureau, waar creator-first wordt gewerkt. Naast talent management is het bureau ook creatief partner voor merken binnen influencer marketing. Influencers zijn bij Content Icons ‘creators’, die vanaf de start betrokken worden in het creatieve proces, resulterend in campagnes voor merken die daadwerkelijk aansluiten bij de doelgroep van de influencer. Met een breed portfolio aan talenten als Jutta Leerdam, Rianne Meijer, Romee Strijd bereiken we dagelijks miljoenen mensen. Merken die behoren tot het portfolio van Content Icons zijn onder andere: Dior, Lipton Ice Tea, Magnum, Hugo Boss, H&M, Alpro en Zalando. Kijk voor meer informatie op: www.contenticons.com

Over ACE
ACE is een modern netwerk, werkzaam op het snijvlak van tech & culture. ACE werkt voortdurend aan een geïntegreerd aanbod voor merken, die voorop willen lopen in de snel veranderende wereld en aansluiting willen houden met de hedendaagse cultuur. Het netwerk heeft kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Merken als ABN Amro, Porsche, Unilever, Samsung en Young Capital behoren tot het portfolio. Meer informatie: www.ace.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht