Industry Wire

Geplaatst door Lustibox

Lustibox: dé nieuwe webshop met lekkere, verantwoorde snackboxen

OOSTERHOUT, 06 augustus 2019 – Vanaf deze maand is lustibox.nl online! Een webshop met gezonde, verantwoorde snackboxen. Een bewuste keuze maken voor jezelf, jouw gezin of medewerkers? Dan is de Lustibox precies de gezonde snackbox die je zoekt. Een mix van heerlijke tussendoortjes die passen in een gezonde leefstijl. Lustibox heeft de lekkerste en makkelijk mee te nemen snacks voor je in een box verzameld. Om mensen een gezondere optie te bieden aan tussendoortjes heeft Lustibox 5 snackboxen samengesteld: ClassicBox, FamilieBox, SportBox, en voor de zakelijke markt: Small Business en Big Business boxen.

Daarnaast is er elke maand een 6de verrassingsbox die besteld kan worden. Dit kan een glutenvrije box zijn, een suikervrije box, lactosevrije box en nog veel meer zodat iedereen lekker kan snacken.

Waarom Lustibox?

Lustibox is er van overtuigd dat gezond leven gepaard gaat met lekker en verantwoord eten, daar horen lekkere tussendoortjes ook bij. Denk hierbij aan: koolhydraatarme popcorn, vezelrijke energierepen, suikervrije dropjes, toffee’s en glutenvrije chips. Heb je weinig tijd? Geen zin om iedere week op jacht te gaan naar verantwoorde snacks?  Lustibox stelt de boxen voor je samen. Je kunt in de webshop de boxen los bestellen maar ook in abonnements-vorm. Gemak dient de mens.

Variatie is belangrijk in een gezond eetpatroon

Alle Lustiboxen bieden een gevarieerd assortiment van gezonde, verantwoorde tussendoortjes. Er is een vast assortiment wat je altijd terug zal vinden in de box maar ook zeker een aantal nieuwe verrassingen bij elke nieuwe bestelling! Zo blijf je altijd gevarieerd snacken.

Business boxen

Lustibox zorgt er ook op kantoor voor dat jij en het hele team verantwoord kunnen snacken. Er is keuze uit een small- en een big business box. Met deze gezonde service ontzorgt Lustibox je met de lekkerste, verantwoorde snacks voor het hele team. Lustibox bezorgd de boxen in heel Nederland op jouw werkplek. Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is morgen in huis!

Zorg goed voor je lijf en voel je goed!

Je kunt Lustibox volgen op socials media. Facebook: www.facebook.com/lustibox en op instagram: https://www.instagram.com/lustibox

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht