Industry Wire

Management buy-out Tracks Inspector van Fox-IT

DELFT, 1 september 2014 – Het Tracks Inspector team kondigt een management buy-out aan van Fox-IT. De Tracks Inspector oplossing zal verder worden ontwikkeld en geleverd aan politie en zakelijke klanten via channel partners in Europa, Midden-Oosten, Azië en Noord-Amerika. De nieuwe onderneming heet Tracks Inspector BV.

Tracks Inspector is een web-gebaseerd samenwerkingsplatform dat rechercheurs en onderzoekers in staat stelt om snel mobiele apparaten en computers te onderzoeken en waardevolle informatie te extraheren. Met behulp van Tracks Inspector hoeft men niet meer te wachten op de digitale experts in het forensisch lab, wat resulteert in een snellere en meer effectieve rechtsgang.

Hans Henseler, Managing director van Tracks Inspector en senior expert in eDiscovery legt uit: “Tracks Inspector is een innovatieve oplossing die het resultaat is van onze jarenlange ervaring in digitale recherche onderzoeken. We moeten ons met Tracks Inspector richten op een groeistrategie die afwijkt van Fox-IT’s focus op cybersecurity en high assurance markten. ”

Volgens Ad Scheepbouwer, mededirecteur van Fox-IT: “Tracks Inspector is exemplarisch voor de missie van Fox-IT: “For a more secure society”, zij het niet op het gebied van cyber security of cyber defensie. Wij zijn van mening dat de nieuwe organisatie de beste structuur is om verder te bouwen op het succes tot nu toe.”

Frank Coggrave, Sales director van Tracks Inspector en voormalig VP van de digitale forensisch specialist Guidance Software: “In de afgelopen 18 maanden hebben we aan het Tracks Inspector merk gebouwd en een verkoopkanaal ingericht. Dit is een uitstekend moment om daarop voort te bouwen en te focussen op de aandacht, steun en toewijding die het nieuwe bedrijf kan bieden. ”

Over het Tracks Inspector managementteam
Het managementteam bestaat uit Frank Coggrave, Hans Henseler, Marco de Moulin en Rens de Wolf. Als team hebben ze een sterke achtergrond met meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van software, marketing, onderzoek, ontwikkeling, digitale recherche en het bedrijfsleven.

Over Fox-IT
Fox-IT voorkomt, onderzoekt en beperkt de meest serieuze dreigingen als gevolg van cyberaanvallen, fraude en datalekken met innovatieve oplossingen voor overheid, defensie, politie, vitale infrastructuur, banken en grote bedrijven wereldwijd.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht