Industry Wire

Geplaatst door MobieTrain

Marc van Agteren benoemd tot nieuwe bestuursvoorzitter van MobieTrain voor volgende groeifase

MobieTrain kondigt de benoeming aan van Marc van Agteren (43 jaar) als nieuwe bestuursvoorzitter. Van Agteren zal een cruciale rol spelen in de verdere ontwikkeling van MobieTrain en het leiden van de organisatie naar de volgende groeifase.

Als bestuursvoorzitter zal Marc van Agteren de leiding hebben over de raad van bestuur van MobieTrain en een sleutelrol spelen in het bepalen van de strategische richting van de organisatie. Zijn benoeming markeert een belangrijke mijlpaal in de groeireis van MobieTrain en onderstreept het streven van het bedrijf om innovatie en excellentie te blijven stimuleren in de sector van performance enablement voor frontliniemedewerkers.

Met een indrukwekkende staat van dienst als CEO en medeoprichter van Usabilla, waar hij het bedrijf leidde in zijn missie om de digitale ruimte te verbeteren, brengt Marc van Agteren een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar zijn nieuwe rol bij MobieTrain. Onder zijn leiding groeide Usabilla uit van een team van 5 tot meer dan 150 werknemers, met kantoren over de hele wereld. Zijn vermogen om leiding te geven aan zowel de mensen als het product van Usabilla resulteerde in een succesvolle overname en integratie met SurveyMonkey in april 2019.

“MobieTrain bevindt zich momenteel in een fase van schaalvergroting, wat altijd uitdagingen met zich meebrengt,” aldus Marc van Agteren. “Ik geloof dat mijn pragmatische leiderschapsstijl en ervaring als productgerichte CEO van onschatbare waarde kan zijn in deze fase. Het is een ding om theoretische kennis te hebben, maar het echte verschil wordt gemaakt in de dagelijkse gang van zaken binnen een bedrijf.”

Guy van Neck, CEO van MobieTrain: “We zijn er trots op om Marc van Agteren als onze nieuwe voorzitter te verwelkomen. Zijn bewezen staat van dienst in het leiden van Usabilla en zijn pragmatische aanpak sluiten naadloos aan bij onze visie en groeidoelstellingen. Samen zullen we blijven werken aan innovaties om waarde te leveren aan onze klanten en partners.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht