Industry Wire

Geplaatst door TNO

Marc Zegveld Managing Director voor TNO unit ICT, Strategy & Policy (ISP)

Marc Zegveld Managing Director voor TNO unit ICT, Strategy & Policy (ISP).
Dr. Marc Zegveld begint op 1 april 2023 bij TNO als Managing Director voor de unit ICT, Strategy & Policy (ISP). Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de unit die zich richt op digitale technologie뮠en transitiemethodieken voor de maatschappelijke uitdagingen en voor economische groei.

Marc Zegveld heeft een brede ervaring. Als managing partner bij adviesbureau TVA Developments adviseerde hij Nederlandse ondernemingen over strategie en beleid. Na zijn promotie in ondernemingsstrategie combineerde hij zijn werk bij TVA Developments met een aanstelling bij de Technische Universiteit Delft. Daar was hij als Associate Professor verantwoordelijk voor de sectie Technologie, Strategie en Ondernemerschap onderdeel van de faculteit Techniek, Bestuur en Management.

In 2008 is Marc overgestapt naar IBM waar hij onder meer verantwoordelijk was voor ICT en consulting diensten voor alle industri묥 cli뮴en in Europa. Hij heeft verschillende boeken en artikelen geschreven. In Het Financieele Dagblad verschenen van zijn hand zo’n 100 columns over strategie, innovatie, technologie en beleid.

Over TNO
De Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie. Wij verbinden mensen en kennis om innovaties te cre벥n die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Dat is onze missie en daar werken wij, de ruim 3500 professionals van TNO, dagelijks aan. We werken, samen met partners, gericht aan transities in negen maatschappelijke domeinen die we samen met onze stakeholders hebben ge拉ntificeerd. Kijk voor meer informatie op www.tno.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht