Industry Wire

Geplaatst door MY.GAMES

Mario Gerhold en Jan-Eric Lauble versterken de nieuwe Premium Games Division van MY.GAMES

Amsterdam, 24 mei 2024MY.GAMES, een toonaangevende Europese ontwikkelaar en uitgever met het hoofdkantoor in Amsterdam, kondigt met trots aan dat Mario Gerhold en Jan-Eric Lauble zich hebben aangesloten bij de nieuwe Premium Games Division. Deze is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitgeven van hoogwaardige pc- en console-titels.  Mario Gerhold gaat de rol van Global Brand & Marketing Director op zich nemen, terwijl Jan-Eric Lauble de rol van Creative Director aanneemt.

“We zijn verheugd om Mario en Jan-Eric te verwelkomen in onze Premium Games Division. Ze brengen een schat aan expertise en passie voor hun functies met zich mee, en ze gaan een cruciale rol spelen in het vormgeven en laten groeien van ons premiumportfolio. We hebben ambitieuze plannen voor de toekomst, en we zijn ervan overtuigd dat we met hun bijdrage onze doelen gaan bereiken en hoogwaardige producten kunnen leveren aan ons wereldwijde publiek. Meer nieuws over onze toekomstige activiteiten zal binnenkort wordt binnenkort gedeeld,” zegt Eugenio Vitale, Director of Premium Games Division.

Mario Gerhold, met meer dan 23 jaar ervaring in de game-industrie, sluit zich aan bij MY.GAMES. Hij heeft rollen bekleed bij CDV Software Entertainment als Producer en bij Koch Media / PLAION. Als de eerste game-marketeer op hun hoofdkantoor heeft hij marketingteams voor het Deep Silver-label opgezet en geleid, en meer dan tien jaar de marketing in de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland) voor toonaangevende uitgevers in de game-industrie aangestuurd. Later keerde hij terug naar Global Brand en Marketing voor Deep Silver, Prime Matter en partnergames. Hierbij gaf hij leiding aan teams op het gebied van marketing, PR, community, evenementen en creatie. Bij MY.GAMES gaat hij de wereldwijde marketingstrategie en -uitvoering voor de nieuwe Premium Games Division aansturen, terwijl hij ook ondersteuning biedt aan Distributie en BizDev.

“Ik ben ontzettend enthousiast om deel uit te maken van de Premium Games Division en samen te werken met zulke uitstekende teams. Onze passie voor het bouwen, of het nu gaat om het vormgeven van hele labels of het creëren van innovatieve gamefranchises, drijft me. Games, gamification en de passie van spelers voeden onze drive. Met een 360°-benadering en een sterk netwerk van partners is mijn overgang soepel verlopen, en we staan te popelen om binnenkort meer details bekend te maken.” zegt Mario Gerhold, Global Brand & Marketing Director van de Premium Games Division.

Jan-Eric Lauble is al meer dan 20 jaar actief in de gaming-industrie. Hij heeft als Lead Game Designer voor Deep Silver gewerkt aan franchises zoals Metro, Dead Island en Saints Row. Als Creative Director gaat Jan-Eric de ontwikkelaars ondersteunen bij het realiseren van hun volledige creatieve potentieel. Met zijn uitgebreide ervaring aan de uitgeverskant is hij uniek gepositioneerd om het portfolio van MY.GAMES te helpen opbouwen rond hoogwaardige, visionaire projecten.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht