Industry Wire

Geplaatst door Maven 11 Capital

Martijn van Veen naar Maven 11 Capital als partner en director asset management

AMSTERDAM, 17 januari 2022 – De Amsterdamse blockchaininvesteerder Maven 11 Capital heeft zich versterkt met Martijn van Veen, die per 1 januari aantreedt als partner en hoofd van de assetmanagementactiviteiten. Van Veen beschikt over meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van trading en fund management, en was in diverse managementfuncties actief met portfoliomanagement en business development, onder meer bij enkele hedgefunds en de investeringsboetiek Dasym.

Joost van der Plas, CEO van Maven 11 Capital, zegt: “We zijn blij dat we Martijn kunnen verwelkomen. Met zijn ruime ervaring in het structureren van investeringen en zijn grote netwerk zal hij van grote waarde zijn om Maven 11 Capital naar een hoger plan te tillen.”

In zijn nieuwe positie gaat Van Veen Maven 11 Capital neerzetten als de manager voor digitale assets, met producten als onder meer open-end funds en managed accounts. Van Veen: “Het is duidelijk dat deze asset class voor (semi-) institutionele beleggers steeds belangrijker wordt, en Maven 11 Capital is goed gepositioneerd om in die ontwikkeling een belangrijke rol te spelen.”

Maven 11 Capital is opgericht in 2015 en sinds 2017 actief als durfinvesteerder. In december kondigde Maven 11 Capital de sluiting aan van zijn tweede fonds, Venture Fund II, voor $ 120 miljoen. Met de nieuwe financiering zal Maven 11 Capital fenomenale projecten blijven ondersteunen van het begin tot en met de lancering.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht