Industry Wire

Geplaatst door Marvia

Marvia opent Noord-Amerikaanse hoofdkantoor in Portland, Oregon

Amsterdam, mei 2021 – Marvia, het software-as-a-service(SaaS) platform dat gespecialiseerd is in oplossingen voor lokale marketing automatisering, is een van de snelst groeiende Nederlandse MarTech spelers. Onder de ruim 80.000 gebruikers in 89 landen bevinden zich wereldmerken als Domino’s Pizza, ZEISS, Doctors of the World en Toyota. Onder leiding van Christopher Brown is nu het Noord-Amerikaanse hoofdkantoor in Portland geopend.

Joep Donders, CEO van Marvia: “Met ons huidige Noord-Amerikaanse klantenbestand, en de exponentiële groei die we doormaken, was het tijd voor een uitbreiding van onze aanwezigheid op de Amerikaanse markt. We bouwen daar nu aan een team om onze klanten en partners beter te ondersteunen.”

MarTech-veteraan Christopher Brown
Christopher Brown, een veteraan in MarTech- en marktontwikkeling, zal leiding geven aan het nieuwe kantoor. “Het Marvia-platform biedt een elegante oplossing voor een veel voorkomende uitdaging voor marketingteams tegenwoordig, namelijk hoe je lokale marketing effectief kunt beheren en toch de centrale controle over de merkidentiteit kunt behouden. Ik ben verheugd om voort te bouwen op het succes van Marvia en hun expansie-inspanningen in Noord-Amerika te leiden,” zegt Brown.

Silicon Forest
Portland, bekend als het “Silicon Forest” vanwege zijn rijke geschiedenis op het gebied van technologie en innovatie, werd gekozen op basis van verschillende factoren, waaronder de rijkdom aan ervaren talent om uit te putten en een goede culturele fit voor Marvia.

Naast directe verkoopactiviteiten kijkt Marvia ook naar de mogelijkheden om nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan met creatieve bureaus, merk adviesbureaus en andere aanbieders van oplossingen, zoals ze ook al succesvol deden in Europa.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht