Industry Wire

Geplaatst door MassMovement

MassMovement en Greymen&Co gaan samen verder

Twee bureau’s onder één dak. Dat is vanaf nu wat MassMovement en Greymen&Co gaan doen. Om aan de snel groeiende vraag naar hun diensten te kunnen voldoen, slaan de twee digital agencies de handen ineen. Zo kunnen de bureaus samen altijd dat beetje extra leveren en blijven raken. Per 1 januari gaan ze samen verder in de voormalige Schinkelkerk in Amsterdam.

Groeiambitie
De samenwerking is een antwoord op de sterk toenemende vraag naar onze dienstverlening. “We hebben altijd de ambitie gehad om te groeien, maar daar heb je wel een team van experts voor nodig. Met MassMovement was de klik meteen heel goed, zowel in mentaliteit en manier van werken als de aanvulling van hun media-expertise op onze eigen diensten,” vertelt Jiska Swarte, managing director van Greymen&Co.

Media-expertise
Daarbij verdwijnt de naam MassMovement niet van het toneel. Aadjan de Groot, managing director bij MassMovement: “Integendeel zelfs, met MassMovement onderstrepen we nog meer onze bestaansreden, onze uitgebreide media-expertise. Swarte: “Met deze stap verzekeren we de opdrachtgevers van beide bureaus van flexibiliteit en onafhankelijkheid, en daarmee effectiviteit en efficiency. En we maken onszelf zo ook een interessante omgeving voor jong talent, want daar is altijd plek voor bij ons bureau.

Over MassMovement
MassMovement is een vooruitstrevend mediabureau dat sinds 2005 merken en mensen in beweging brengt. Het bureau zet strategieën om naar succesvolle campagnes met meetbare resultaten. “Kort gezegd: als mediabureau zorgen we ervoor dat je meer bereikt”, aldus De Groot.

Over Greymen&co
Greymen&Co is een snelgroeiend digital marketing agency gevestigd in de oude Schinkelkerk in Amsterdam. Het bureau heeft een mix aan ervaren krachten en jong talent. Inmiddels werken er bijna 40 personen bij het ambitieuze bureau dat belooft “te leveren wat je nodig hebt, en altijd een beetje meer,” aldus Swarte.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht