Industry Wire

Geplaatst door pluk company

Media Landscape gaat met pluk company narrowcasting meetbaar maken

Doel samenwerking

Media Landscape streeft naar directe meetbaarheid van uitingen op haar narrowcastingkanalen. Met de pluk company geleverde software kunnen kijkers met de mobiele telefoon direct reageren op wat zij op de Media Landscape narrowcastingkanalen zien. Interactie met de consument vindt via verschillende responsmechanismen plaats. Via email, spraak en sms.

De resultaten zijn voor adverteerders online ‘live’ te volgen. Er kan vervolgens actief bijgestuurd worden en verdere interactie met geïnteresseerde consumenten plaatsvinden. Ook vormt het opbouwen van een eigen database met onder meer mobiele nummers en emailadressen van consumenten, onderdeel van de pluk software. De software zal door Media Landscape white labelled worden ingezet.

Jerry Rustveld: directeur Media Landscape: “Met de pluk software hebben wij een crossmediale oplossing die niet alleen zeer compleet is, maar ook online zeer eenvoudig te bedienen is en in ons eigen platform te integreren is.”

Bart Grol, directeur Pluk Company: “Media Landscape biedt met de pluk software een breed scala aan direct response oplossingen aan haar viewers en adverteerders. Hiermee wordt hun toonaangevende positie in de narrowcasting markt verstevigd. Voor pluk is dit de bevestiging dat de strategische keuze om het portfolio uit te breiden met het aanbieden van de pluk software, een succesvolle zet is.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht