Industry Wire

Geplaatst door Towel

Merken werken massaal mee aan nieuwe nieuwe live-show StukTV

Towel heeft samen met StukTV (Talpa Network) en de merken Mentos, Samsung, Spa, Nivea Deep Men, Santa Maria en Doritos een nieuwe show ontwikkeld speciaal voor deze lastige periode: ‘StukTV Live’. Nu heel Nederland nagenoeg thuis zit, is de live-show de komende vijf weken op vrijdag om 16.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van StukTV. Met als doel: houd de moed erin!

De live-show van StukTV zit vol interactie: kijkers kunnen thuis meedoen via Instagram, TikTok en Whatsapp, en zelfs live in de uitzending komen. De show bevat allerlei toffe rubrieken, en via videoverbindingen komen ook andere influencers en bekende gasten voorbij. ‘StukTV Live’ is niet alleen maar gekkigheid en vermaak, maar zorgt er tijdens deze vreemde tijd ook voor dat we een beetje slim blijven door leuke minilessen van onder anderen André Kuipers en nog meer verschillende experts. De show duurt 90 minuten en is de komende vijf vrijdagen te zien op www.youtube.com/stuktv.

Merken
Mentos, Samsung, Spa, Nivea Deep Men, Santa Maria en Doritos maken het mogelijk dat StukTV, Towel en Talpa Network de show kunnen maken. Ondanks de grillige tijd kiezen deze merken ervoor om niet helemaal op zwart te gaan en samen met StukTV toch zichtbaar te zijn. Daarnaast vinden ze het belangrijk om in deze tijd maatschappelijk betrokken te blijven.

Geert Doek, managing director Towel: “Het is echt geweldig om te zien hoe merken in deze tijd samen durven te werken om dit initiatief mogelijk te maken. De hele show is i.s.m. Talpa Network binnen één week uit de grond gestampt, zowel op het gebied van sales als productie. Ondanks deze onzekere tijd doen we nog steeds hele gave dingen.”

Bob ten Berge, Senior Creatief Strateeg Partnerships Talpa Network: “De merken die ‘StukTV Live’ mogelijk maken zijn echt de helden van nu. Het is erg mooi om te zien dat een deel van de vaste partners van StukTV ook nu in deze tijd loyaal zijn aan ons merk en bereid zijn om samen met ons dit project te bewerkstelligen. Het bewijst dat ‘Global crisis inspires creativity and kindness’ bestaat!”

Meer informatie: www.towel.media / www.talpanetwork.com / www.stuk.tv

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht