Industry Wire

Geplaatst door Zoom

Meta stopt met Workplace: Zoom’s Workvivo aangewezen als exclusieve migratiepartner

Workvivo, een platform dat werknemersbetrokkenheid en onderlinge communicatie stimuleert, werd vorig jaar overgenomen door Zoom.
Meta biedt Workplace gebruikers hulp bij de overstap naar Workvivo van Zoom.
Amsterdam, 15 mei 2024 – Meta heeft aangekondigd dat het zijn bedrijfscommunicatieplatform Workplace zal uitfaseren en Workvivo heeft geselecteerd als enige voorkeursmigratiepartner. Om de overgang voor klanten soepel te laten verlopen, zullen Meta’s Workplace en Zoom’s Workvivo migratietools leveren, terwijl Workvivo extra implementatiediensten zonder bijkomende kosten aanbiedt.
Klanten van Meta’s Workplace kunnen hier meer informatie vinden over de migratie naar Workvivo.
“We begrijpen dat dit nieuws ingrijpend kan zijn voor klanten van Workplace van Meta, maar we zijn heel enthousiast over de kans om hen te helpen. Meta heeft een enorme impact gehad op deze markt, en wij geloven dat Workvivo de logische keuze is voor klanten van Workplace van Meta om hun employee experience platform over te zetten”, zegt John Goulding, CEO en oprichter van Workvivo. “Het is onze hoogste prioriteit om klanten te ondersteunen tijdens deze overgang, en ons team werkt eraan om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. We stellen onze klanten altijd voorop, en dat zal niet anders zijn voor de klanten van Workplace van Meta. We kijken ernaar uit om klanten van Meta’s Workplace te verwelkomen in onze fantastische klantencommunity en te zien welke geweldige dingen ze kunnen doen met Workvivo.”
“Sinds Workvivo zich bij de Zoom-familie heeft aangesloten, hebben we gezien hoe krachtig dit platform is in het samenbrengen van werknemers en het tot leven brengen van cultuur – vooral voor werknemers die misschien geen bureau of zelfs geen e-mailadres hebben. Workvivo heeft een enorme groei doorgemaakt nu organisaties over de hele wereld steeds meer prioriteit geven aan de werknemerservaring. We kijken ernaar uit om klanten van Workplace van Meta te ondersteunen en hen te helpen hun doelen te bereiken om werknemers te bereiken en samen te brengen”, zegt Eric S. Yuan, CEO en oprichter van Zoom.
Workvivo is een platform voor werknemerservaring dat de interne communicatie vereenvoudigt, de gemeenschap opbouwt en de betrokkenheid bevordert voor werknemers, ongeacht waar ze werken.
Workvivo, in 2023 overgenomen door Zoom, breidt het Zoom Workplace platform uit om haar klanten nieuwe manieren te bieden om werknemers geïnformeerd, betrokken en verbonden te houden. Workvivo werkt samen met een aantal van ’s werelds bekendste merken om hen te helpen de betrokkenheid van werknemers te vergroten en hun cultuur digitaal tot leven te brengen, waaronder Dollar General, de Virgin Group, Bupa, Ryanair, Lululemon en Amazon.

Noot voor de redactie
Klanten van Meta’s Workplace zoals McDonald’s, Walmart en Nestlé worden ondersteund bij de overgang naar Workvivo. Vanaf 2021 had Meta 7 miljoen gebruikers op het Workplace-platform.
Het is mogelijk om met iemand van Workvivo te spreken. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact op via onderstaand mailadres of telefoonnummer.
Over Workvivo
Workvivo is een platform voor werknemerservaring dat interne communicatie vereenvoudigt en de betrokkenheid bevordert voor werknemers, ongeacht waar ze werken.
Het platform combineert communicatie, betrokkenheid, intranet en meetfunctionaliteiten voor werknemers in één moderne app die de organisatie weerspiegelt en de cultuur tot leven brengt.
Workvivo werd opgericht in 2017 en heeft een enorme groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot de overname van Workvivo door Zoom in 2023. Workvivo ondersteunt de werknemerservaring bij bedrijven over de hele wereld in alle sectoren, waaronder Amazon, Motherson, White Castle, Bupa en Ryanair. Workvivo staat regelmatig bovenaan de lijst van software review sites, waaronder Gartner Digital, met een #1 plaats op G2 voor interne communicatie, intranet en engagement tool categorieën. Ga voor meer informatie naar www.workvivo.com.

Over Zoom
Zoom maakt via één enkel platform grenzeloze menselijke verbinding mogelijk. Zoom Workplace — een AI-gedreven, open samenwerkingsplatform dat is ontworpen voor de moderne wereld van werk — stroomlijnt communicatie, verhoogt de medewerkersbetrokkenheid, versterkt de productiviteit, optimaliseert fysieke meetings en biedt flexibiliteit met behulp van externe apps en integraties. Zoom Workplace wordt aangedreven door Zoom AI Companion en bevat oplossingen voor samenwerking zoals Meetings, Team Chat, Phone, Scheduler, Whiteboard, Spaces en Workvivo. In combinatie met Zoom Workplace zorgen zakelijke diensten voor sales, marketing en klantenservice (waaronder Zoom Contact Center) voor sterkere klantrelaties gedurende de gehele klantcyclus. Zoom is opgericht in 2011 en beursgenoteerd (NASDAQ:ZM). Het hoofdkantoor is gevestigd in San Jose, Californië. Meer informatie op zoom.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht