Industry Wire

Geplaatst door Candid Group

Michael Bottenheft gestart als Client & Strategy Director The online company

Michael Bottenheft is gestart als Client & Strategy Director bij The online company (onderdeel van Candid Group).

Hiervoor was hij werkzaam bij contentmarketingbureau iMediate, waar hij Manager Digital Strategy & Business Development was. Daarnaast heeft hij jarenlange ervaring binnen het online domein opgedaan, bij partijen als M2Media en Sanoma. In zijn nieuwe rol treedt Michael toe tot het MT van The online company en zal hij zich richten op zowel het commerciële beleid als de strategische uitdagingen van hun klanten.

Michael Bottenheft: “We bouwen merken in een digitale wereld. In een wereld waar alles meetbaar lijkt, lijken metrics soms de voorhand te krijgen op het merk. Oogsten zonder zaaien is eindig. Ik probeer het beste van beide werelden bij elkaar te brengen, performance en branding, om zo merken op lange termijn te helpen groeien. The online company gaat verder dan alleen resultaat leveren; ze helpen merken al jaren om echt grip te krijgen op resultaat. Binnen de nieuwe setting van de Candid Group geloof ik echt dat we een unieke positie in de markt hebben, die ik graag help uitbouwen.”

De Candid Group is het grootste onafhankelijke Nederlandse netwerk van media-, marketing en communicatiebureaus. Het platform bedient diverse toonaangevende nationale en internationale adverteerders en is qua mediaomzet #6 binnen de media- en reclamewereld. ‘Candid’ betekent openhartig, eerlijk en staat symbool voor transparantie en oprecht advies.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht